416
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στο μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών την Τρίτη | ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Μαρινάκης: «Γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες» το άρθρο Κασσελάκη

Protagon Team Protagon Team 9 Απριλίου 2024, 14:30
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στο μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών την Τρίτη
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Μαρινάκης: «Γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες» το άρθρο Κασσελάκη

Protagon Team Protagon Team 9 Απριλίου 2024, 14:30

Στο άρθρο του Στέφανου Κασσελάκη περί ανάγκης πρόωρων εκλογών απάντησε την Τρίτη, στο πλαίσιο του μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, περιγράφοντάς το ως ένα κείμενο γεμάτο ψέματα, αλλά και αναγνωρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι με αυτή του την παρέμβαση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει γιατί οι επικείμενες ευρωεκλογές δεν έχουν χώρο για «χαλαρή ψήφο».

«Είναι γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες, πολιτεύεται με fake news και συνωμοσίες», είπε αρχικά για το άρθρο του κ. Κασσελάκη ο κυβερνητικός πορτ παρόλ, για να αναρωτηθεί έπειτα εάν ζητάει πρόωρες εκλογές για να λύσει τα εσωκομματικά του.

«Για να πιάσει το ποσοστό που είχε το κόμμα του πριν από ένα χρόνο για λόγους συσπείρωσης; Δικαίωμά του είναι αλλά αξιολογείται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης –και συμπλήρωσε:

«Κάθε παράγραφος είτε μόνο ένα ψέμα είτε και ψέμα και συκοφαντία, καθώς και πολλές θεωρίες συνωμοσίας. Ψέματα για υποτιθέμενη μονταζιέρα και τη δήθεν προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης για το ανθρώπινο λάθος. Προδικάζει μια δικαστική κρίση που δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο, και βιάζεται και λέει πράγματα που δεν έχει πει ποτέ η δικαιοσύνη. Ψέματα τα περί προανακριτικής επιτροπής, δεν έχει καταθέσει ποτέ αίτημα. Ψέματα τα περί υποκλοπών, παραποιεί την απόφαση του ΣτΕ. Ψέματα και συκοφαντίες για ζήτημα της κυρίας Ασημακοπούλου, ψευδώς λέει ότι επεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα.

»Μια σειρά από προκλητικά ψέματα για την οικονομία. Και αυτά τα ισχυρίζεται το κόμμα που πήγε να χρεοκοπήσει τη χώρα. Αλλά είπε και μια αλήθεια. Ότι αυτές οι εκλογές δεν έχουν χώρο για χαλαρή ψήφο. Ο ίδιος θέλει να επαναφέρει όλους τους εφιάλτες των τελευταίων χρόνων, των λεφτόδεντρων, των λαϊκιστών, του διχασμού και όλων των ψεμάτων. Θέτοντας ζήτημα διπλών εκλογών μας δίνει να καταλάβουμε ότι με την ψήφο μας θα επικαιροποιηθεί εκ νέου η σταθερότητα της χώρας», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης.

Ο Ζαγοράκης έπαψε αυτοδικαίως να είναι στη ΝΔ

Σε άλλο σημείο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε και για την υποψηφιότητα του μέχρι πρότινος ευρωβουλευτή και μέλους της ΝΔ, Θοδωρή Ζαγοράκη, με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΑΝΛ.

«Ο Θόδωρος Ζαγοράκης αυτοδικαίως έπαψε να είναι μέλος της ΚΟ της ΝΔ διότι έθεσε υποψηφιότητα με άλλο κόμμα και έπαψε να είναι μέλος της ΝΔ».

Σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη, ο κ. Ζαγοράκης δεν έστειλε καν μια επιστολή, μολονότι για περίπου 10 χρόνια υπήρξε ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

«Δεν θέλω να προβώ σε άλλο σχολιασμό. Είναι επιλογή του, αλλά δεν θυμάμαι εν ενεργεία βουλευτή χωρίς να στείλει επιστολή για να πει ότι θα κατέβει με άλλο κόμμα. Δεν έγινε αυτό, διαπιστώθηκε από την ανακοίνωσή του ότι θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...