• Ο Πολάκης αποθεώνει τον «αριστερό» Κασσελάκη και «αδειάζει» τον Αλέξη Τσίπρα

    Εχει πολύ ενδιαφέρον –και πολλή πλάκα– αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ: σαν να μη συνέβη ποτέ η διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σαν να μην υπήρξε η Πρώτη Φορά Αριστερά και τα άλλα που σημάδεψαν τη χώρα και το συλλογικό πολιτικό φαντασιακό επί σχεδόν μια δεκαετία.

     

    Μετά τον Πέτρο Παππά που αρνήθηκε κάθε ευθύνη για τη λεγόμενη «σκευωρία» της Novartis, αποδίδοντάς την στον «τότε» ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε ο Παύλος Πολάκης, κεντρική φιγούρα του «τότε» ΣΥΡΙΖΑ, να αδειάσει τις αριστερές πολιτικές του Αλέξη Τσίπρα, του «τότε» προέδρου και «τότε» αγαπημένου του, αποθεώνοντας τον «τώρα» πρόεδρο και «τώρα» αγαπημένο του, Στέφανο Κασσελάκη.

     

    Ο κ. Πολάκης έδωσε και αυτός το παρών, μαζί με πολλά άλλα παλαιά στελέχη, στην παρουσίαση, α λα TEDx, του «ελληνικού» ονείρου από τον κ. Κασσελάκη στην «Τεχνόπολη» στο Γκάζι. Και αφού είδε τον αρχηγό να κάνει το σόου του και άκουσε τις υποσχέσεις του, απεφάνθη πως πρόκειται για την «πιο σοβαρή και αριστερή προοδευτική πρόταση που έχει ακουστεί τα τελευταία 30 χρόνια»!

     

    Ξεπερνώντας το κατά πόσο «αριστερές» είναι οι καταργήσεις φόρων –οι οποίοι φόροι είναι το βασικό εργαλείο αναδιανομής του εισοδήματος και ανακατεύθυνσης πόρων προς τους οικονομικά ασθενέστερους–, υπάρχει ένα πολιτικό θέμα με την κρίση του κ. Πολάκη:

     

    Αν αυτή είναι η πιο σοβαρή και αριστερή προοδευτική πρόταση των τελευταίων 30 ετών, από το 1994 δηλαδή, τι διάολο αριστερά και προοδευτικά ήταν αυτά με τα οποία μας είχε φλομώσει ο κ. Τσίπρας και οι συν αυτώ (και ο κ. Πολάκης δηλαδή) τόσα χρόνια;

     

  • Εκτός από τα απογευματινά χειρουργεία, ο Αδωνις Γεωργιάδης διαφήμισε και εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

    O Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας, βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών και αντιπρόεδρος της ΝΔ, ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να εγκαινιάσει –με το σχετικό σοσιαλμιντικό ταρατατζούμ– τον θεσμό των απογευματινών χειρουργείων.

     

    Αλλά επειδή κάποια στιγμή τον έπιασε μια λιγούρα και πείνασε, για καλή του τύχη βρέθηκε να τον καλέσει ένας φίλος του, που άνοιξε πρόσφατα ένα εστιατόριο και πολύ ντελικατέσεν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Και πήγε ο υπουργός στο «DaCristo» και απόλαυσε ένα λαχταριστό γεύμα.

     

    Ως εδώ καλά, ο άνθρωπος πρέπει να φάει. Αλλά ο κ. Γεωργιάδης δεν συγκρατήθηκε. Και σαν άλλος influencer και food blogger έκανε διαφήμιση στο εστιατόριο με μια διθυραμβική ανάρτησή του.

     

    Αλλοι, βέβαια, πληρώνονται για κάτι τέτοια και τους κυνηγάει μετά ο Γιώργος Πιτσιλής της ΑΑΔΕ, αλλά ο κ. Γεωργιάδης επειδή είναι large και καλοφαγάς το έκανε δωρεάν.

     




text
  • Eρχονται 35αρια σε όλη τη χώρα πλην Πειραιά. Εκεί δεν καταλαβαίνουν τίποτα


    30 Μαΐου 2024, 16:47