• Νυχτερινή απόδραση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Μαρέβα - πήγαν στη Μαρινέλλα

    Πολιτικά ήταν μια πολύ πυκνή ημέρα η Τετάρτη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: πρώτα έκανε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, ανακοινώνοντας τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, έπειτα έδωσε συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση, ανακοινώνοντας, μεταξύ άλλων, και τη δύσκολη νομοθετική πρωτοβουλία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στη χώρα μας –ε, το βράδυ είπε να ξεσκάσει.

     

    Σε μια σπάνια βραδινή έξοδο για διασκέδαση, ο Πρωθυποργός πήγε μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, στο νυχτερινό κέντρο «Nox», στο οποίο εμφανίζεται η Μαρινέλλα (και η Μπέττυ Μαγγίρα).

     

    Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το ζευγάρι δεν επέλεξε να καθίσει σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού –παρήγγειλαν ποτό, απόλαυσαν ένα μπέργκερ και σιγοτραγούδησαν τις μεγάλες επιτυχίες της Μαρινέλλας – μεταξύ αυτών και το τραγούδι «Καμιά φορά», το οποίο, κατά το tlife.gr αφιέρωσε ο Πρωθυπουργός στη σύζυγό του.

     

    Σύμφωνα δε με το iefimerida.gr, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε μετά την παράσταση μαζί με τη Μαρέβα τη Μαρινέλλα στα παρασκήνια και της αποκάλυψε ότι έχει τουλάχιστον πέντε χρόνια να βγει σε κέντρο τη νύχτα.

     

    Κατά την ίδια πηγή ο κ. Μητσοτάκης είπε στη Μαρινέλλα ότι θα ξαναπάει να την ακούσει και πως θα ήθελε να ακούσει ένα αγαπημένο του τραγούδι, που αγαπούσε πολύ και η μητέρα του Μαρίκα: το «Σ’ αγαπώ (όπως η μάνα το παιδί)», του Κώστα Χατζή και της Σώτιας Τσώτου. Η Μαρινέλλα τού υποσχέθηκε ότι την επόμενη φορά θα του το τραγουδήσει.

     

    Το πρωί της Πέμπτης πια ο κ. Μητσοτάκης ανήρτησε και τη σχετική φωτογραφία στο Instagram.

     

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

     

  • Γιατί ο Μαργαρίτης Σχοινάς θέλει να τον ακούσει η Τέιλορ Σουίφτ

    Μένουμε στον χώρο του πενταγράμμου αλλά περνάμε σε κάτι πιο ποπ. Κάποτε είχαμε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, νυν βουλευτή της Νέας Αριστεράς και πρώην υπουργό Οικονομικών, που ήθελε να βγει για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Τζοχάνσον. Τώρα έχουμε τον Μαργαρίτη Σχοινά, αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που απευθύνει πρόσκληση στην Τέιλορ Σουίφτ να κάνει καμπάνια για τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές.

     

    Σύμφωνα με το Euronews, ο κ. Σχοινάς, αντιπρόεδρος της Κομισιόν και αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, μίλησε την Τετάρτη για «τη σημασία της συμμετοχής των νέων Ευρωπαίων στις φετινές ευρωεκλογές», που θα διεξαχθούν μεταξύ 6 και 9 Ιουνίου.

     

    «Τώρα ήρθε η στιγμή για αυτούς (τους νέους) να έχουν λόγο στην κάλπη, να αποδώσουν έπαινο ή μομφή στις ευρωπαϊκές πολιτικές. Και γι’ αυτό είναι κρίσιμο, νομίζω, να έχουμε, όπως είχαμε και το 2019, υψηλό επίπεδο συμμετοχής των νέων Ευρωπαίων στις εκλογές του Ιουνίου», είπε αρχικά, για να συμπληρώσει: «Κανείς δεν μπορεί να κινητοποιήσει τη νεολαία καλύτερα από τους νέους, έτσι λειτουργεί» – και κάπου επικαλέστηκε την περίπτωση της 34χρονης αμερικανίδας τραγουδίστριας.

     

    «Για να σας δώσω ένα παράδειγμα: Η Τέιλορ Σουίφτ, τον περασμένο Σεπτέμβριο, έκανε μια έκκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς τους νέους Αμερικανούς να εγγραφούν για να ψηφίσουν. Την επομένη της ανάρτησής της, 35.000 νέοι Αμερικανοί είχαν εγγραφεί για να ψηφίσουν», είπε, αναφερόμενος στο σύντομο μήνυμα που μοιράστηκε πέρυσι η Swift στον λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος έχει περισσότερους από 270 εκατομμύρια followers.

     

    Η ανάρτηση, η οποία περιελάμβανε έναν σύνδεσμο προς το Vote.org, έγινε εν μέσω της εντυπωσιακής περιοδείας Eras Tour της Σουίφτ, ένα συγκλονιστικό τρίωρο σόου που αποτελεί φόρο τιμής σε ολόκληρη τη δισκογραφία της και έχει ήδη γίνει η πιο κερδοφόρα συναυλιακή περιοδεία στην ιστορία.

     

    Το γεγονός πως η Τέιλορ Σουίφτ έχει προγραμματίσει να φέρει το Eras Tour και στην Ευρώπη ξεκινώντας στις 9 Μαΐου από το Παρίσι, ώθησε τον κ. Σχοινά να της απευθύνει έκκληση να «πείσει» τους νέους της Γηραιάς Ηπείρου να ψηφίσουν.

     

    Οπως παρατήρησε ο κ. Σχοινάς η συγκεκριμένη ημερομηνία θα συμπέσει με την Ημέρα της Ευρώπης. «Η Τέιλορ Σουίφτ θα είναι στην Ευρώπη τον Μάιο. Ετσι ελπίζω πολύ να κάνει το ίδιο για τους νέους Ευρωπαίους και ελπίζω πολύ ότι κάποιος από την ομάδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης της θα παρακολουθήσει αυτή τη συνέντευξη Τύπου και θα της μεταφέρει αυτό το αίτημα».

     

  • Ζωή Κωνσταντοπούλου: Από το «δεν πληρώνω» στα διόδια, σε εκδήλωση της Lamborghini

    H σχέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην Προέδρου της Βουλής, με την αυτοκίνηση είναι ιδιαίτερη. Υπήρχε μια εποχή, ας πούμε, που ως πρωθιέρεια της Αριστεράς και της Ανυπακοής άλωνε τις εθνικές οδούς με τον new age Σκαραβαίο της και παραμέριζε τις μπάρες των διοδίων για να μην πληρώσει. Αλλά επειδή μπορεί να είναι αριστερή αλλά δεν είναι ηλίθια, δεν είχε πρόβλημα να παραβρεθεί σε μια λαμπερή εκδήλωση για τα 60 χρόνια της Lamborghini.

     

    Στη διάρκεια μάλιστα του όλου event, η κυρία Κωνσταντοπούλου κλήθηκε να απαντήσει –και ανταποκρίθηκε με χαρά–, σε ερωτήσεις σχετικές με τη Lamborghini.

     

    Oταν πχ. ρωτήθηκε «ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούγεται το όνομα Lamborghini;» η κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε: «Η ταχύτητα». Σε σε ερώτηση για το αγαπημένο της μοντέλο Lamborghini η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας φόρεσε το χαμόγελό της και είπε: «Δυσκολεύομαι να διαλέξω. Νομίζω το επόμενο θα είναι το αγαπημένο μου». Και όταν τη ρώτησαν τι σημαίνει για εκείνη η λέξη Lamborghini, απάντησε: «Σημαίνει ένα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο αυτοκίνητο».

     

    Ενα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο αυτοκίνητο που βέβαια ακόμα και μεταχειρισμένο δεν το βρίσκεις κάτω από 100.000 ευρώ, αλλά πώς κάνετε έτσι πλεμπαίοι;

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

     

     

    @vasilis_saribalidis Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά σε ερωτήσεις για την Lamborghini… Υ.Γ. Δείτε όλο το βίντεο στο YouTube channel “Βασίλης Σαρημπαλίδης”. #Σaribal #lamborghini #lamborghiniathens #ζωήκωνσταντοπούλου #saribal #saribalidis #60anniversario ♬ πρωτότυπος ήχος – Saribal




text
  • Επιτέλους, ήρθαν οι μέρες που θα θαυμάσουμε το γραμμωμένο σώμα του Στέφανου να κολυμπάει σε πολυσύχνατες παραλίες


    30 Μαΐου 2024, 22:30