428
| CreativeProtagon /Universal/Getty Images / Χ

Ενθουσιασμένος με το σοκολατένιο ομοίωμα του «Μονομάχου» ο Ράσελ Κρόου

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2023, 07:30
|CreativeProtagon /Universal/Getty Images / Χ

Ενθουσιασμένος με το σοκολατένιο ομοίωμα του «Μονομάχου» ο Ράσελ Κρόου

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2023, 07:30

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη μακρά λίστα των επαίνων του Ράσελ Κρόου έχει ύψος 1,82 μέτρα, φοράει πανοπλία και είναι βρώσιμη.

Ο λόγος για ένα σοκολατένιο άγαλμα του ατρόμητου Μάξιμου από τον «Μονομάχο», τον ρόλο χάρη στον οποίο ο 59χρονος ηθοποιός κέρδισε το μοναδικό του βραβείο Οσκαρ, φωτογραφία του οποίου ανέβασε ο ίδιος την Πέμπτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σε μερικούς ανθρώπους φτιάχνουν αγάλματα από μπρούτζο», έγραψε ο Κρόου στην πλατφόρμα X (παλαιότερα γνωστή ως Twitter). «Σε άλλους μαρμάρινα. Στη Μάλτα, μου έφτιαξαν άγαλμα από… σοκολάτα!!!».

Ο Κρόου συνέστησε επίσης τους ακολούθους του: «Θα είμαι διαθέσιμος για να με φάτε».

Το σοκολατένιο γλυπτό παρουσιάστηκε το Σάββατο στο ετήσιο φεστιβάλ σοκολάτας Hamrun που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική Μάλτα, μια εκδήλωση που φέρεται να προσέλκυσε 25.000 επισκέπτες το 2022.

Διανύονυας τη 13η χρονιά του, το φετινό φεστιβάλ –το οποίο περιλαμβάνει επίσης γευσιγνωσίες και παρουσιάσεις για την Ιστορία της σοκολάτας– περιελάμβανε μία έκθεση σοκολατένιων έργων τέχνης μεγάλης κλίμακας, έγραψε ο Guardian.

Το άγαλμα του Κρόου, το οποίο έχει τις διαστάσεις του ηθοποιού αλλά ζυγίζει περίπου 150 κιλά, παρασκεύασε ο Τιτσιάνο Κασάρ, ο οποίος δημιούργησε επίσης ένα μεγάλο ομοίωμα του Μίκυ Μάους για την εκδήλωση.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση που έκανε ο Κασάρ στο Facebook, ένας από τους φίλους του επικοινώνησε με τον Κρόου προκειμένου να τον ενημερώσει για το γευστικό ομοίωμά του.

«Μετά από ώρες σκληρής δουλειάς και σχεδιασμών, απολαύσαμε τη βραδιά παρουσιάζοντας δύο γλυπτά από σοκολάτα που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο άρεσαν σε πολλούς», έγραψε ο ίδιος.

Ο Κασάρ δήλωσε μάλιστα «συγκλονισμένος» από την προσέλευση του κόσμου που ήρθε για να δει τα δικά του εκθέματα στο φεστιβάλ.

Ο Τιτσιάνο Κασάρ ενώ προσθέτει λεπτομέρειες στο άγαλμά του Ράσελ Κρόου για το φεστιβάλ σοκολάτας Hamrun στη Μάλτα (Tiziano Cassar/Facebook)

Η βρετανική εφημερίδα ανέφερε, εξάλλου, ότι τα γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Μονομάχου» βρίσκονται σε εξέλιξη, με τη Μάλτα να αποτελεί μία από τις τοποθεσίες των γυρισμάτων για την ταινία.

Κατά συνέπεια, η εμφάνιση του Κρόου στη χώρα τον Ιούνιο, στο πλαίσιο στάσης ππου πραγματοποίησε στο νησί κατά την παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος του The Gentlemen Barber, πυροδότησε συζητήσεις ότι με κάποιο τρόπο θα συμμετείχε στην παραγωγή, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε εμφατικά.

Αλλωστε ο χαρακτήρας του Κρόου, Μάξιμος, πεθαίνει στο τέλος της πρώτης ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ. «[Η συνέχεια] δεν έχει καμία σχέση με εμένα», τόνισε ο νεοζηλανδός ηθοποιός μιλώντας σε δημοσιογράφους νωρίτερα φέτος, στη διάρκεια του φεστιβάλ κινηματογράφου του Karlovy Vary της Τσεχίας. «Σε αυτόν τον κόσμο, είμαι νεκρός. Νεκρός και θαμμένος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...