212
| Ελληνική Αστυνομία

Εμετικός ο πατέρας του Μίχου: Αμα του κουνιόταν… τι να έκανε!

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2022, 16:16
|Ελληνική Αστυνομία

Εμετικός ο πατέρας του Μίχου: Αμα του κουνιόταν… τι να έκανε!

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2022, 16:16

Σε ένα ρεσιτάλ χυδαιότητας και σεξισμού ο πατέρας του (προφυλακισθέντος πια) Ηλία Μίχου βγήκε να τον δικαιολογήσει για τη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό, αντιμετωπίζοντας με χαρακτηριστική περιφρόνηση τις κατηγορίες σε βάρος του και διαμαρτυρόμενος γιατί ουδείς από τον περίγυρό του δεν είχε το θάρρος να τον στηρίξει!

«Οποιος και ήταν, αμα του κουνιόταν, κάτι θα έκανε», ήταν η εμετική δήλωσή του στη κάμερα του Star Channel, πριν εκφράσει τη βεβαιότητα ότι όλες οι κατηγορίες σε βάρος του 53χρονου θα καταπέσουν.

«Δεν μπορώ να ασχοληθώ. Είμαι κύριος εγώ. Θα τα πάρουν πίσω, θα δεις», είπε και στο ίδιο περιφρονητικό ύφος πρόσθεσε για τον «large φιλάνθρωπο» Ηλία Μίχο:

«Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από 10 ευρώ. Εμείς είμαστε κύριοι. Είμαστε άρχοντες. Μου το μπλέξαν το παιδί. Είναι ψυχοπονιάρης, σε όλο τον κόσμο έδινε».

Δεν δίστασε μάλιστα να εκφράσει την απορία και απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ουδείς από τους «ευεργετηθέντες» στο περιβάλλον του Μίχου δεν έχει πάρει ακόμη το μέρος του για να τον στηρίξει.

«Εχει τόσα χρόνια το μαγαζί του, όλος ο κόσμος παίρνει από εκεί. Κάνει δωρεές και κανένας δεν πάει να το υποστηρίξει το παιδί», ήταν το παράπονό του πατέρα του 53χρονου, σε μία δήλωση που δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα του προφυλακισθέντος για τον βιασμό και την εκπόρνευση της ανήλικης στον Κολωνό…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...