187
Συντρίμμια μετά την έκρηξη που ακούστηκε ακόμη και στην πόλη των Γρεβενών, 40 χλμ. μακριά από την περιοχή όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της ΕΛΤΕΚ | YouTube

Εκρηξη στο εργοστάσιο της ΕΛΤΕΚ: Διαμελισμένοι στη μονάδα συσκευασίας βρέθηκαν οι τρεις εργαζόμενοι

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2022, 16:03
Συντρίμμια μετά την έκρηξη που ακούστηκε ακόμη και στην πόλη των Γρεβενών, 40 χλμ. μακριά από την περιοχή όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της ΕΛΤΕΚ
|YouTube

Εκρηξη στο εργοστάσιο της ΕΛΤΕΚ: Διαμελισμένοι στη μονάδα συσκευασίας βρέθηκαν οι τρεις εργαζόμενοι

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2022, 16:03

Διαμελισμένοι στη μονάδα συσκευασίας του εργοστασίου της ΕΛΤΕΚ, στα Γρεβενά, βρέθηκαν οι τρεις εργαζόμενοι που αγνοούνταν από το πρωί, μετά την ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο από τρεις εργαζομένους ήταν από το χωριό Δήμητρα και την πόλη των Γρεβενών, ενώ ο τρίτος από χωριό της Κοζάνης.

H ανακοίνωση της εταιρείας έχει αναλυτικά ως εξής:

«Η ΕΛΤΕΚ ενημερώνει ότι σήμερα, στις 21/3/22 και ώρα 08:45 περίπου, συνέβη σοβαρό ατύχημα στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου μας στα Γρεβενά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το εργοστάσιο λειτουργούσε καθόλα νόμιμα, τηρώντας πλήρως όλες τις προβλέψεις ασφαλείας της νομοθεσίας. Η εταιρεία ενεργοποίησε άμεσα σχέδιο διαχείρισης και αντιμετώπισης του συμβάντος και ήρθε σε άμεση επικοινωνία με τις αρχές. Αυτή τη στιγμή, επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν τρεις αγνοούμενοι συνάδελφοι. Στην παρούσα φάση, όλες οι ενέργειες και οι σκέψεις μας είναι στους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους, με τις οποίες η εταιρεία έχει ήδη επικοινωνήσει.

Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές για τη διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος. Η εταιρεία θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση μόλις έχει περισσότερη πληροφόρηση για το συμβάν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...