195
O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης σε παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής | IntimeNews

Σκανδαλίδης: Δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα στο ειδεχθές έγκλημα

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2022, 15:10
O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης σε παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής
|IntimeNews

Σκανδαλίδης: Δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα στο ειδεχθές έγκλημα

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2022, 15:10

«Δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα στο ειδεχθές έγκλημα» τόνισε από το βήμα της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης αναφερόμενος στο «κοινωνικό τραύμα του Κολωνού».

Μιλώντας στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα επιχειρηματικά πάρκα, ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι «οι εγκληματίες έχουν όνομα και επίθετο» και ότι «η πιο σοβαρή τιμωρία, δεν είναι τόσο η δικαστική ποινή, που επίσης πρέπει να αναθεωρηθεί, είναι η έκθεση στη δημοσιότητα. Είναι αυτή, που πρέπει να παραδειγματίσει την κοινωνία».

Για την υπόθεση παρακολούθησης του προέδρου του κόμματός του, ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι «θα διαλευκανθεί έτσι κι αλλιώς».

Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, η κοινή γνώμη ακούει την κυβέρνηση να της λέει «τέλος οι υποκλοπές, πάμε παρακάτω. Στο συρτάρι οι υποκλοπές»

«Ε, λοιπόν, κύριοι της ΝΔ, δεν πάμε παρακάτω. Υπάρχουν τα ευρωπαϊκά όργανα, υπάρχει η ελληνική Δικαιοσύνη, υπάρχουν οι δύο μηνυτήριες αναφορές Ανδρουλάκη. Θα διαλευκανθεί έτσι κι αλλιώς η υπόθεση» προέβλεψε ο κ. Σκανδαλίδης και επισήμανε ότι η υπάρχουσα Βουλή πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπη «με την πραγματικότητα του σκανδάλου. Εάν δεν μπορέσει, η Δημοκρατία δεν έχει τέλος. Δεν έχει περιορισμό. Δεν μετριέται με μήνες. Μετριέται με αξίες και με πρακτικές. Και εδώ η κυβέρνησης είναι απολύτως έκθετη».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...