171
Φωτογραφία Αρχείου | IntimeNews

Πάτρα: Στο Ανθρωποκτονιών ο φάκελος για τον θάνατο των τριών κοριτσιών

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2022, 17:32
Φωτογραφία Αρχείου
|IntimeNews

Πάτρα: Στο Ανθρωποκτονιών ο φάκελος για τον θάνατο των τριών κοριτσιών

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2022, 17:32

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, παιδιά ενός ζευγαριού που χάθηκαν όλα σε μια τριετία.

Ο φάκελος για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου των τριών ανήλικων κοριτσιών αναμενόταν να ανατεθεί την Πέμπτη στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής από την Εισαγγελία της Πάτρας.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών διέταξε νωρίτερα προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια της τριπλής τραγωδίας, στην οποία τρεις μικρές αδελφές, η 7 μηνών Ίριδα, η 3,5 ετών Μαλένα και η 9χρονη Τζωρτζίνα έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα τριών ετών.

Οι αξιωματικοί μόλις λάβουν στα χέρια τους τον φάκελο, θα βάλουν στο μικροσκόπιο όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει για τον θάνατο των τριών παιδιών και θα ξεκινήσουν έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις.

«Από την νεκροψία δεν προέκυψαν ευρήματα ικανά να διαλευκάνουν τα αίτια θανάτου. Βρίσκονται σε εκκρεμότητα τα αποτελέσματα των ιστολογικών (εξετάζεται καθένα όργανο ξεχωριστά) και τοξικολογικών εξετάσεων. Περιμένουμε να δούμε εάν υπάρξουν απαντήσεις από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών» σημείωσε o ιατροδικαστής. Σωτήρης Μπουζιάνης στο kathimerini.gr και τον δημοσιογράφο Γιάννη Σουλιώτη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...