192
Tο Παντείο Πανεπιστήμιο έκλεισε λόγω κορονοϊού | INTIMEnews

Κορονοϊός: Εκλεισε και το Πάντειο Πανεπιστήμιο

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2020, 17:37
Tο Παντείο Πανεπιστήμιο έκλεισε λόγω κορονοϊού
|INTIMEnews

Κορονοϊός: Εκλεισε και το Πάντειο Πανεπιστήμιο

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2020, 17:37

Το ένα μετά το άλλο, τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας βάζουν λουκέτο λόγω κορονοϊού. Μετά το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, τη δραστηριότητα του ανέστειλε για ένα διήμερο και το Πάντειο Πανεπιστήμιο εξαιτίας ενός ύποπτου κρούσματος κορονοϊού. Το ίδρυμα θα μείνει κλειστό την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαρτίου.

Το ίδρυμα έκλεισε για προληπτικούς λόγους, ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση.

Οσον αφορά το ύποπτο κρούσμα στο πανεπιστήμιο, όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για καθηγήτρια, εξωτερική συνεργάτιδα του Παντείου, η οποία πρόσφατα είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Νωρίτερα, τη διακοπή της λειτουργίας του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος στο Ρέθυμνο, το διήμερο 5 και 6 Μαρτίου, είχε ανακοινώσει το Πανεπιστήμιο Κρήτης, κατόπιν οδηγιών που έλαβαν οι αρμόδιοι από τον ΕΟΔΥ, καθώς φοιτητής του ελέγχεται ως ύποπτο κρούσμα του κορονοϊου (εδώ). Πιο συγκεκριμένα φοιτητής του πανεπιστημίου στο Ρέθυμνο, ο οποίος σχετίζεται με το περιβάλλον των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Πάτρα, παρουσίασε συμπτώματα του ιού.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, «θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση την Κυριακή 8 Μαρτίου», προκειμένου να αποφασιστεί εάν η αναστολή των μαθημάτων θα πάρει παράταση ή όχι, ωστόσο, σημειώνεται πως οι λειτουργίες του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο θα συνεχιστούν κανονικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...