213
Για μία ακόμη φορά ο Παύλος Πολάκης τα βάζει με τα «κακά» μέσα ενημέρωσης | INTIMEnews

Πολάκης απτόητος: «ούτε λέξη πίσω» για την Ειρήνη Αγαπηδάκη

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2019, 10:47
Για μία ακόμη φορά ο Παύλος Πολάκης τα βάζει με τα «κακά» μέσα ενημέρωσης
|INTIMEnews

Πολάκης απτόητος: «ούτε λέξη πίσω» για την Ειρήνη Αγαπηδάκη

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2019, 10:47

Η νέα επίθεση Πολάκη (περισσότερα εδώ), με σκαιούς χαρακτηρισμούς και απαξιωτικά σχόλια για την Ειρήνη Αγαπηδάκη (την εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα) ανάγκασε ακόμα και φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα να πουν «φτάνει πια» με τον πρώην υπουργό. Εκείνος ωστόσο επιμένει και με νέα του ανάρτηση τα βάζει ξανά με τα μέσα ενημέρωσης που αντί να ψέξουν την κυρία Αγαπηδάκη για το άρθρο της εναντίον του, προέβαλαν τον δικό του παραληρηματικό και εξόχως προσβλητικό λόγο.

«Δεν μαθαίνει από τα λάθη του», γράφει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών» κάνοντας λόγο για νέο σοβαρό ατόπημα του κ. Πολάκη που εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος όμως, δεν φαίνεται να πτοείται ούτε από τα «φίλια πυρά» και με τη νέα του ανάρτηση στο «αγαπημένο» του Facebook, ξεκαθαρίζει ότι δεν παίρνει ούτε λέξη πίσω (κάτω η ανάρτηση).

Εδώ και τρεις ώρες λες και εδόθη ταυτόχρονη εντολή (που εδόθη βέβαια) αρχιςαν όλα τα γνωστά Σαιτ και κανάλια της…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Woensdag 27 november 2019

Κυβερνητικοί κύκλοι υπερασπίστηκαν την Ειρήνη Αγαπηδάκη, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να βάλει επιτέλους «χαλινάρι» στον «σταθερό συνδαιτημόνα του», «ο οποίος έχει γίνει πλέον ο εκφραστής του ύφους και του ήθους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

Η ίδια πάντως η κυρία Αγαπηδάκη δεν θέλησε να δώσει συνέχεια: «Δεν θα ασχοληθώ με τον κύριο Πολάκη, αλλά με το έργο που μου έχει ανατεθεί», αρκέστηκε να πει καθώς υπό τη νέα της ιδιότητα δεν θα μπορούσε να αναλωθεί σε ατέρμονες αντιπαραθέσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...