197
Φωτογραφία αρχείου | Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Ουκρανία: Τράπεζα προσφέρει 21% επιτόκιο σε όσους αθλούνται

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2018, 22:27
Φωτογραφία αρχείου
|Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Ουκρανία: Τράπεζα προσφέρει 21% επιτόκιο σε όσους αθλούνται

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2018, 22:27

Μία Ουκρανική τράπεζα προσφέρει καλύτερα επιτόκια στους πελάτες της που αποδεικνύουν ότι κάνουν 10.000 βήματα κάθε μέρα. Το όλο εγχείρημα εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της να κάνει τους πελάτες όχι μόνο πιο πλούσιους αλλά και πιο υγιείς.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Guardian, η Monobank προσέφερε το υψηλό επιτόκιο του 21% σε περίπου 1.500 καταθέτες μέσω της εφαρμογής της για κινητά.

Οι πελάτες χρησιμοποιούν μια εφαρμογή για smartphone, στην οποία η τράπεζα έχει πρόσβαση, ώστε να παρακολουθούν πόσα βήματα κάνουν καθημερινά. Όσοι κάνουν τα 10.000 βήματα ημερησίως, κερδίζουν 21% επιτόκιο στις καταθέσεις τους. Αντίθετα, όποιος δεν καταφέρει να περπατήσει τόσα βήματα επί τρεις συνεχόμενες μέρες, θα δει το επιτόκιο του να πέφτει στο 11%.

Η ιδέα ήταν των τριών διευθυνόντων συμβούλων της Monobank, σε μια προσπάθεια να δώσουν κίνητρα στους πολίτες να γίνουν πελάτες τους, αλλά και για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την παχυσαρκία, ειδικά σε μια χώρα που έχει το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από στεφανιαία νόσο στον κόσμο και σχεδόν το 50% των Ουκρανών αντρών προβλέπεται να είναι παχύσαρκοι έως το 2030.

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της τράπεζας, το 50% των πελατών της χρησιμοποιούν την εφαρμογή, με σκοπό να κερδίζουν το επιτόκιο του 21%.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...