319
|

Συγκλονιστικός Φασούλας: Η πρώτη μου σκέψη για τον Γιάννη ήταν αυτοκτονία -Τι γελοία σκέψη!

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2018, 17:02

Συγκλονιστικός Φασούλας: Η πρώτη μου σκέψη για τον Γιάννη ήταν αυτοκτονία -Τι γελοία σκέψη!

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2018, 17:02

Σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε -και κατάφερε τελικά να ξεπεράσει- ο γιος του, Γιάννης.  «Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτοκτονία. Τώρα σκεπτόμενος λέω πόσο γελοία σκέψη είχα», περιγράφει για τις δύσκολες στιγμές που έζησε μαζί με τη σύζυγό του Μάσα και την πενταετή δοκιμασία – νοσηλεία του παιδιού τους στο Μέμφις των Ηνωμένων Πολιτεικών της Αμερικής.

Ο Γιάννης «έδωσε τον αγώνα και τη μάχη του. Τα παιδιά δίνουν τον αγώνα και τη μάχη. Οι γονείς είναι εκεί και συμπαραστέκονται. Τα παιδιά που τυχαίνει να αντιμετωπίζουν νεοπλασματικές ασθένειες δίνουν τον πραγματικό αγώνα. Έδωσε τον αγώνα του, τον κέρδισε και είναι χαρούμενος που ζει μία φυσιολογική ζωή. Παίζει και μπάσκετ και κάνει όλα αυτά που πρέπει να κάνει», είπε ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής  στην κάμερα της εκπομπής «Πρω1νό» και στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει στο δύσκολο ερώτημα για το πώς μπορεί και αντιμετωπίζει ένας γονιός κάτι τέτοιο.

«Αυτό που θεωρώ πως πρέπει να κάνει ο γονιός, είναι να μεταφέρει στο παιδί την αισιοδοξία του ότι όλα αυτά είναι περαστικά», τόνισε ο νυν τζένεραλ μάνατζερ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ενώ για το χιλιοειπωμένο σε ανάλογες περιπτώσεις «γιατί σε μένα», δήλωσε ότι το θεωρεί ως «την πιο βλάσφημη φράση που μπορεί να πει κανείς».

Για την περιπέτεια του Γιάννη θυμήθηκε ότι η οικογένειά του υποχρεώθηκε να πάει στην Αμερική, «γιατί είχαμε μία επιπλοκή και έπρεπε να συνεχίσει εκεί τις θεραπείες. Αρχικά πήγαμε για τρεις μήνες, αλλά μας έβγαλαν ένα πρόγραμμα θεραπειών που κρατούσε 4,5 χρόνια και μείναμε εκεί, κυρίως η Μάσα με τα παιδιά. Εγώ πηγαινοερχόμουν».

Όσο για το αν άλλαξε τρόπο σκέψης μετά την δοκιμασία του γιου του και συνολικά της οικογένειάς του, ήταν συγκλονιστικός: «Πώς δεν αλλάζεις; Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτοκτονία. Τι είναι αυτό το πράγμα… Τώρα σκεπτόμενος λέω πόσο γελοία σκέψη είχα. Ήταν σοκαριστικό, αλλά τελικά δεν είναι τόσο σοκαριστικό. Αρκεί να έχει καλή κατάληξη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...