185
Ο παίκτης του Ολυμπιακού Μπράιαν Ρόμπερτς (αριστερά) μαρκάρει τον παίκτη του Παναθηναϊκού Λούκας Λεκαβίτσιους | ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ραντεβού τίτλου στο ΟΑΚΑ: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 92-76

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2018, 21:51
Ο παίκτης του Ολυμπιακού Μπράιαν Ρόμπερτς (αριστερά) μαρκάρει τον παίκτη του Παναθηναϊκού Λούκας Λεκαβίτσιους
|ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ραντεβού τίτλου στο ΟΑΚΑ: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 92-76

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2018, 21:51

Με επιθετικό ρεσιτάλ του Ολυμπιακού, σε αντίθεση με τους τρεις προηγούμενους, κρίθηκε ο τέταρτος τελικός της Stoiximan.gr Basket League στο ΣΕΦ με τους “αιώνιους” να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Κυριακή 17/6 (19:00) στο ΟΑΚΑ!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των “πρασίνων” ήταν στο δεύτερο δεκάλεπτο με πολλά λάθη (έφθασαν τα 9 στο ημίχρονο) αλλά και πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ. Μόνο στη δεύτερη περίοδο οι “ερυθρόλευκοι” είχαν 6 περισσότερες κατοχές και με την επιστροφή των Σπανούλη και Πρίντεζη στο ματς, κατάφεραν να τρέξουν επιμέρους σκορ 10-2 (38-26, 15′) με πρωταγωνιστές και πάλι τους δυο τους, οι οποίοι έκαναν με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι τους στους φετινούς τελικούς.

Ο Παναθηναϊκός, μέχρι το τέλος του ματς, δεν μπορούσε να αντιδράσει, καθώς οι Λοτζέσκι και Καλάθης δεν μπορούσαν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο. Ο Ολυμπιακός, με τους Σπανούλη και Πρίντεζη να επιστρέφουν στη δράση για να διαχειριστούν σωστά τον χρόνο και το αβαντάζ, δεν είχε πρόβλημα όχι μόνο να διατηρήσει, αλλά και να αυξήσει το προβάδισμά του.

Ετσι, οι “ερυθρόλευκοι” ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2 και, πλέον, ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ την Κυριακή.

Τα δεκάλεπτα: 28-19, 48-36, 71-64, 92-76

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...