322
Ο Δ. Τζανακόπουλος: νέα δριμεία επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη | INTIMEnews

Αγωγές κατά Μαρινάκη ετοιμάζει το Μαξίμου – «Η Ελλάδα δεν θα γίνει Κολομβία»

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2018, 17:25
Ο Δ. Τζανακόπουλος: νέα δριμεία επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη
|INTIMEnews

Αγωγές κατά Μαρινάκη ετοιμάζει το Μαξίμου – «Η Ελλάδα δεν θα γίνει Κολομβία»

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2018, 17:25

Νέα επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε η κυβέρνηση δια του Δημήτρη Τζανακόπουλου, προαναγγέλλοντας μάλιστα αγωγές και μηνύσεις κατά του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη μέσων ενημέρωσης για τα συκοφαντικά -όπως τα χαρακτήρισε- δημοσιεύματα της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Μετά τους χαρακτηρισμούς που περιελάμβανε το non paper του Μαξίμου για τον κ. Μαρινάκη με αφορμή τη δικαστική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο επιχειρηματίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε στο ίδιο ύφος και τον αποκάλεσε «εκβιαστή του χειρίστου είδους» που «συνομιλεί με όρους νύχτας».

Όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ήδη έχουν κινηθεί οι νομικές διαδικασίες «και σκοπεύουμε να καταθέσουμε μήνυση και αγωγή τόσο κατά του κυρίου Μαρινάκη όσο και κατά του κυρίου Κουρτάκη ο οποίος με εκβιαστικά δημοσιεύματα προαναγγέλλει με τρόπο που θυμίζει εκβιαστή του χειρίστου είδους δήθεν αποκαλύψεις».

«Τα άθλια δημοσιεύματα τόσο του ‘Βήματος’ όσο και των ‘Παραπολιτικών’ δεν θα μείνουν αναπάντητα. Όπως και κανένα άλλο συκοφαντικό δημοσίευμα στο εξής», διεμήνυσε ο κ. Τζανακόπουλος και με  αφορμή το τηλεφώνημα το οποίο -όπως πρώτο επιβεβαίωσε με εκτενές ρεπορτάζ του το Protagon– δέχθηκε από τον εφοπλιστή, πρόσθεσε σε αυστηρό τόνο:

«Ο κ. Μαρινάκης πρέπει να το βάλει καλά στο μυαλό του ότι αυτή η κυβέρνηση  ούτε απειλείται, ούτε έχει συνηθίσει να συνομιλεί με όρους νύχτας. Του ξεκαθαρίζουμε ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε εκβιάζεται, ούτε ντιλάρει με επιχειρηματίες».

Ο κ. Τζανακόπουλος δεν έμεινε στους χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Μαρινάκη, αλλά μίλησε και για ταύτιση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, καλώντας τον αρχηγό της ΝΔ να εξηγήσει τον λόγο αυτής της ταύτισης, αλλά και να «σταματήσει να καλύπτει και να προστατεύει έναν διωκόμενο επιχειρηματία».

«Ενημερώνουμε τον κ. Μαρινάκη και τους συνεργάτες του ότι αν θεωρούν ότι μια άλλη κυβέρνηση θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντά του ή θα του εξασφαλίσει μια καλύτερη μεταχείριση, ο ελληνικός λαός θα τους απογοητεύσει ξανά», κατέληξε στη σχετική αναφορά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές καλά κρατεί…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...