172
Το στοκ εξαντλήθηκε σε ελάχιστα λεπτα | charentelibre.fr

Πανικός στα γαλλικά σουπερμάρκετ για μία Nutella

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2018, 10:01
Το στοκ εξαντλήθηκε σε ελάχιστα λεπτα
|charentelibre.fr

Πανικός στα γαλλικά σουπερμάρκετ για μία Nutella

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2018, 10:01

Η εικόνα που παρουσίαζαν οι πελάτες των σουπερμάρκετ Intermache, στην ανατολική Γαλλία, θύμιζε χώρες με σοβαρά προβλήματα και άδεια ράφια. Συνωστισμός και σπρωξίματα, φωνές, ανησυχία.

Ωστόσο στην περίπτωσή τους ο πανικός δεν προκλήθηκε για τον άρτο τον επιούσιο, αλλά για την «εξωφρενική προσφορά» να αγοράσουν με τεράστια έκπτωση την αγαπημένη τους λιχουδιά,  ένα βαζάκι…  Nutella.

Μέχρι και το Σάββατο η αλυσίδα θα πουλάει με έκπτωση 70% τη μεγάλη συσκευασία (950 γραμμάρια) της πραλίνας φουντουκιού που παρασκευάζει η ιταλική εταιρεία Ferrero. Αντί για 4,50 ευρώ, η κάθε συσκευασία στοιχίζει μόνο 1,41 ευρώ.

Οι ουρές είχαν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί της Πέμπτης όταν άρχισε η προσφορά. «Ο κόσμος όρμησε μέσα, αναποδογύριζαν πράγματα, τα έσπαγαν. Ήμασταν έτοιμοι να καλέσουμε την αστυνομία», είπε υπάλληλος σουπερμάρκετ.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες το στοκ εξαντλήθηκε σε ελάχιστα λεπτά.

Η διεύθυνση των σουπερμάρκετ δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τη συμπεριφορά των πελατών της.

Αντίθετα, η Ferrero πήρε αποστάσεις υπενθυμίζοντας ότι «αυτή η προωθητική ενέργεια αποφασίστηκε μονομερώς» από τη γαλλική εταιρεία ενώ εξέφρασε τη λύπη της «για τις συνέπειες που δημιουργούν σύγχυση στους καταναλωτές».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...