240
Ο άτυχος Ηλίας σε φωτογραφία από προπόνηση της ομάδας του | Facebook

Σε σοκ η κοινωνία στο Μουζάκι Καρδίτσας: 20χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή σε τοπικό αγώνα

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2023, 10:21
Ο άτυχος Ηλίας σε φωτογραφία από προπόνηση της ομάδας του
|Facebook

Σε σοκ η κοινωνία στο Μουζάκι Καρδίτσας: 20χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή σε τοπικό αγώνα

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2023, 10:21

Την τελευταία του πνοή από ανακοπή άφησε κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, για τη δεύτερη ερασιτεχνική κατηγορία, 20χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο 20χρονος κατέρρευσε στο χορτάρι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης Καραϊσκάκη Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου το μεσημέρι της Κυριακής.

Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο  Κέντρο Υγείας Μουζακίου και από εκεί στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν επανήλθε.

«Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο. Ηταν μια χαρά το παιδί και ξαφνικά κατέρρευσε. Ηταν αθλητής της ομάδας και είχε παίξει κανονικά σε όλους τους αγώνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Ηταν υγιέστατος και είχε όλα τα χαρτιά από τους γιατρούς. Του έκαναν ΚΑΡΠΑ, αλλά έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Περιμένουμε και εμείς την ιατροδικαστική έκθεση για να μάθουμε τι συνέβη», λέει στο protothema.gr συναθλητής του που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο τη στιγμή που κατέρρευσε ο 20χρονος ποδοσφαιριστής.

«Είναι η χειρότερη μέρα για το χωριό μας. Είναι τραγωδία για τους γονείς του παιδιού και για την περιοχή μας, είναι ένα τραγικό γεγονός. Δυστυχώς, το παιδί κατέληξε μέσα στο γήπεδο που αγαπούσε πάρα πολύ», δήλωσε στο MEGA ο Δημήτρης Γιώτης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Ο Καραϊσκάκης», επιβεβαιώνοντας ότι ο 20χρονος δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Η τοπική κοινωνία έχει υποστεί σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο του ποδοσφαιριστή. Η κηδεία του θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μαυρομματίου.

Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να διευκρινιστούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...