232
φωτ. αρχείου | INTIMEnews

Διακινητές μεταναστών οι κουκουλοφόροι στο Αίγιο – γιατί επιτέθηκαν στην 28χρονη

Protagon Team Protagon Team 22 Δεκεμβρίου 2023, 14:26
φωτ. αρχείου
|INTIMEnews

Διακινητές μεταναστών οι κουκουλοφόροι στο Αίγιο – γιατί επιτέθηκαν στην 28χρονη

Protagon Team Protagon Team 22 Δεκεμβρίου 2023, 14:26

Διακινητές παράνομων μεταναστών φέρονται να είναι οι τρεις άνδρες που επιτέθηκαν με βιαιότητα σε μία γυναίκα στην Εθνική Οδό στα διόδια του Ελαιώνα στο Αίγιο.

Σε βάρος των τριών κατηγορουμένων για ληστεία και εκβίαση σε βάρος της 28χρονης γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία από  το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 28χρονη είχε μεταβεί πριν από δύο ημέρες στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας προκειμένου να επισκεφθεί φιλικό της πρόσωπο, το οποίο είχε συλληφθεί πρόσφατα για υπόθεση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών.

Πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι η γυναίκα είναι σύντροφος του συλληφθέντος και είχε έρθει από την Αθήνα προκειμένου να τον συναντήσει.

Οι τρεις άνδρες την ακολούθησαν και στο ύψος της περιοχής του Ελαιώνα σταμάτησαν το αυτοκίνητο της και την έβγαλαν διά τη βίας έξω από το όχημα.

Με χρήση βίας την απείλησαν να μη πει το παραμικρό για το κύκλωμα και να μην  διορίσει συνήγορο υπεράσπισης στον σύντροφό της.

Κατά την κατάθεση της στην Ασφάλεια Πατρών, η ίδια φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι την απειλούσαν λέγοντας: «Πες του  να μην ομολογήσει τίποτα και να μην δώσει τους άλλους».

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι δράστες, φεύγοντας από το σημείο, αφαίρεσαν την τσάντα της 28χρονης που περιείχε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε εν τω μεταξύ και άλλο βίντεο από το επεισόδιο του άγριου ξυλοδαρμού της 28χρονης στα διόδια Ελαιώνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...