223
Φωτ. Αρχείου | In Time News / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη και 17χρονος για τη θανατηφόρα καταδίωξη

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2023, 18:39
Φωτ. Αρχείου
|In Time News / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη και 17χρονος για τη θανατηφόρα καταδίωξη

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2023, 18:39

Στην σύλληψη ακόμη ενός άνδρα για την θανατηφόρα καταδίωξη στον Ασπρόπυργο, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας αστυνομικός και να τραυματιστούν ακόμη τρεις, προχώρησαν την Τρίτη οι Αρχές.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται για έναν 17χρονο, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους συνεργούς-μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στην οποία αναφέρεται η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση.

Ο νεαρός εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Πέραμα νωρίς το απόγευμα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά.

Τη Δευτέρα η Αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός 20χρονου, επίσης μέλους της εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος «πρωταγωνίστησε» στη φονική καταδίωξη επί της Εθνικής Οδού, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Ολα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν τα μέλη της ομάδας έγιναν αντιληπτά από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης επί τω έργω, ενώ έκλεβαν οχήματα από το Πέραμα και τη Νίκαια Αττικής.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους, «ανέπτυξαν υπερβολική ταχύτητα, πραγματοποιώντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας με τον τρόπο αυτό σε κίνδυνο την ζωή των λοιπών χρηστών του οδικού δικτύου. Ακολούθως, επί της Λεωφόρου Αθηνών με κατεύθυνση τον Ασπρόπυργο, στο 14ο περίπου χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, ο 20χρονος έχασε τον έλεγχο του κλεμμένου οχήματος και συγκρούστηκε με άλλο κλεμμένο όχημα, που οδηγούσε συνεργός του, με συνέπεια να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί, αφού προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο».

Το άλλο όχημα με τον οδηγό διέφυγε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...