191
Μία τεράστια καρδιά από πρόβατα για να φαίνεται από τον ουρανό... |

Αυστραλία: Με μία καρδιά από… πρόβατα αποχαιρέτησε κτηνοτρόφος την αγαπημένη του θεία

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2021, 11:16
Μία τεράστια καρδιά από πρόβατα για να φαίνεται από τον ουρανό...
|

Αυστραλία: Με μία καρδιά από… πρόβατα αποχαιρέτησε κτηνοτρόφος την αγαπημένη του θεία

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2021, 11:16

Ενας κτηνοτρόφος από την Αυστραλία δεν μπορούσε να πάει στην κηδεία της αγαπημένης του θείας, λόγω των περιορισμών για τον κορονοϊό, γι’ αυτό σκέφτηκε να την αποχαιρετήσει με άλλο τρόπο: κατάφερε τα εκατοντάδες πρόβατά του να σχηματίσουν μία τεράστια καρδιά στην ύπαιθρο, που να φαίνεται από τον ουρανό.

Ο Μπεν Τζάκσον από την Γκουίρα, στα βόρεια Τέιμπλαντς δεν μπορούσε να ταξιδέψει στο Μπρισμπέιν, όπου κηδεύτηκε η θεία του, η οποία είχε διαγνωστεί με καρκίνο στην αρχή της πανδημίας.

Για να πραγματοποιήσει το σχέδιό του, άπλωσε την τροφή των ζώων σε σχήμα καρδιάς και απελευθέρωσε τα πρόβατα, τα οποία κινήθηκαν στον χώρο που είχε απλώσει την τροφή τους. Χρειάστηκαν τρεις με τέσσερις απόπειρες, είπε, για να το πετύχει.

Με τη βοήθεια ενός drone, βιντεοσκόπησε την κίνησή τους και έτσι μια τεράστια καρδιά ήταν ορατή από ψηλά.

Μάλιστα, ο κτηνοτρόφος τράβηξε βίντεο που έδειχνε όλα τα παραπάνω, το οποίο προβλήθηκε στην κηδεία της θείας του. Για υπόκρουση είχε βάλει το τραγούδι Bridged over troubled water, το οποίο ήταν από τα αγαπημένα της τραγούδια.

«Αν με αυτό το βίντεο, έκανα έστω και έναν άνθρωπο να χαμογελάσει, τότε η θεία μου θα είναι πολύ χαρούμενη», είπε ο Τζάκσον.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...