209
Η Εύα Καϊλή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που την οδήγησε στο σπίτι της | Reuters

Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή – Οι πρώτες δηλώσεις της

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2023, 12:06
Η Εύα Καϊλή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που την οδήγησε στο σπίτι της
|Reuters

Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή – Οι πρώτες δηλώσεις της

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2023, 12:06

«Σας ευχαριστώ πολύ, με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα με τους δικηγόρος μου»:

Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Εύας Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της με ηλεκτρονικό βραχιολάκι το πρωί της Μ. Παρασκευής στο Βέλγιο.

Λίγο μετά τις 11:30 π.μ. ώρα Ελλάδος, οι πόρτες των φυλακών του Χάρεν άνοιξαν και ένα αμάξι με φιμέ τζάμια βγήκε από το κτίριο και επιτάχυνε, ενώ τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφοι κατέγραφαν τη στιγμή.

Η κυρία Καϊλή συνοδευόταν από τον συνήγορο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο και τον πατέρα της.

(Δείτε το βίντεο από το 23ο λεπτό)

Η ελληνίδα ευρωβουλευτής έφυγε από τις φυλακές όπου βρισκόταν εδώ και τέσσερις μήνες, συνοδεία δύο αυτοκινήτων. Έξω από το σπίτι της βρίσκονται δημοσιογράφοι, που ανάμεναν την άφιξή της.

Η κυρία Καϊλή -που είχε προφυλακιστεί για το σκάνδαλο Qatargate που συγκλόνισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο- έφτασε στο σπίτι της λίγη ώρα αργότερα και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους λέγοντας «θα τα πούμε σύντομα».

Οι βελγικές Αρχές της έχουν τοποθετήσει ηλεκτρονικό βραχιολάκι, το οποίο θα φέρει πάνω της για όσο καιρό μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...