204
To αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος | ΥοuΤube

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που σκότωσε τη 15χρονη στην Ημαθία και τραυμάτισε τη μητέρα και την αδελφή της

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2022, 10:07
To αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος
|ΥοuΤube

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που σκότωσε τη 15χρονη στην Ημαθία και τραυμάτισε τη μητέρα και την αδελφή της

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2022, 10:07

Ταυτοποιήθηκε ο υπαίτιος του θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη στον οικισμό Παλαιόχωρας, στην Ημαθία, το βράδυ της Παρασκευής. Τρέχοντας, σύμφωνα με μαρτυρίες, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ο εν λόγω οδηγός παρέσυρε και σκότωσε μία δεκαπεντάχρονη και τραυμάτισε τη μητέρα και την αδελφή της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 28χρονο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.

Το Σάββατο έγινε η κηδεία της 15χρονης. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της, που αποχαιρέτησε το παιδί του ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ήταν στο νοσοκομείο.

«Ετρεχε πολύ ο οδηγός. Πήγαινε με 180 χιλιόμετρα μέσα στο χωριό και δεν πρόλαβε ούτε να τους δει. Τα κορίτσια και η μάνα ήταν σε δρόμο κυκλοφορίας μέσα στο χωριό, αλλά αυτός ήταν μάλλον πιωμένος, όπως άκουσα», υποστήριξε σε δηλώσεις του στο protothema.gr, o θείος του κοριτσιού.

«Αυτός έχει ένα γρήγορο, ακριβό αμάξι και συνηθίζει να τρέχει μέσα στο χωριό. Εβαζε και κόντρες με το αμάξι, τον ξέρουμε ότι τρέχει», συμπλήρωσε.

Η 12χρονη αδελφή της 15χρονης νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του «Ιπποκρατείου» στη Θεσσαλονίκη με κατάγματα στα κάτω άκρα και η κατάστασή της κρίνεται σταθερή.

Αντίθετα, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) η 37χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...