162
Η υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου προέβη σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις | IntimeNews

Δόμνα Μιχαηλίδου: Ερευνα σε ορφανοτροφείο της Αττικής για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Protagon Team Protagon Team 22 Δεκεμβρίου 2021, 22:28
Η υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου προέβη σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις
|IntimeNews

Δόμνα Μιχαηλίδου: Ερευνα σε ορφανοτροφείο της Αττικής για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Protagon Team Protagon Team 22 Δεκεμβρίου 2021, 22:28

Μηνυτήρια αναφορά στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για σεξουαλική κακοποίηση σε ορφανοτροφείο της Αττικής, έπειτα από επώνυμες καταγγελίες για τις οποίες έλαβε γνώση μέσω επιστολής, κατέθεσε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ενώ, όπως γνωστοποίησε η ίδια, τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο, θα πραγματοποιηθούν σαρωτικές έρευνες σε όλα τα ιδρύματα.

Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στον AΝΤ1, η υφυπουργός Εργασίας αποκάλυψε ότι έλαβε επώνυμη επιστολή για σεξουαλική κακοποίηση σε ορφανοτροφείο της Αττικής και ότι ήρθαν σε γνώση της «σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ παιδιών παρουσία των εργαζομένων».

«Πήγα στην εισαγγελία, κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον αντιεισαγγελέα και πάγωσα τη χρηματοδότηση, και ξεκίνησε η έρευνα για τη δομή αυτή με την εθνική Αρχή διαφάνειας», ανέφερε η κυρία Μιχαηλίδου, σημειώνοντας ότι ήδη στη συγκεκριμένη δομή έχουν μεταβεί παιδίατροι και παιδοψυχίατροι και εξετάζουν όλα τα παιδιά.

Επισήμανε ότι «τέσσερα παιδιά απομακρύνθηκαν από τη δομή για να εξεταστούν στο «Παίδων», ώστε να είναι σε ουδέτερο περιβάλλον και να δούμε τι γίνεται».

Τέλος, ανακοίνωσε ότι από τους επόμενους μήνες θα πραγματοποιηθούν έρευνες σε όλα τα ιδρύματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...