212
Χάρι και Μέγκαν, ευτυχείς (και χωρίς εργασία) στις ΗΠΑ... | Dia Dipasupil/Getty Images

Παραιτημένος δηλώνει και ο Χάρι από τη βαριά δουλειά

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2021, 14:35
Χάρι και Μέγκαν, ευτυχείς (και χωρίς εργασία) στις ΗΠΑ...
|Dia Dipasupil/Getty Images

Παραιτημένος δηλώνει και ο Χάρι από τη βαριά δουλειά

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2021, 14:35

Υπέρ της δραπετεύσεως από την εργασία, δηλαδή υπέρ της μόδας την οποία γέννησε η κορονοϊκή πανδημία, τάσσεται και ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας. «Βγάζει το καπέλο του και υποκλίνεται στη μεγάλη παραίτηση» έγραψε η ιταλική Corriere della Sera. Και όχι μόνο επειδή συμμερίζεται την τάση, αλλά διότι «ο ίδιος και η σύζυγός του η Μέγκαν είναι περίπου οι πρόδρομοι αυτού του κινήματος». Πώς δηλαδή;

«Πολύ πριν την πανδημία, τον Ιανουάριο του 2020, άφησαν τη δουλειά τους, δηλαδή το καθεστώς των ενεργών μελών της βασιλικής οικογενείας και έκτοτε ζουν στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ».

Και χωρίς βασιλικές εργασιακές ανέσεις πλέον, πώς τα βγάζει πέρα το ζευγάρι; «Δίνοντας συνεντεύξεις και μαθήματα ευτυχισμένης ζωής μέσω podcast».

Προ ημερών τα βρετανικά Μέσα κάλυψαν εκτενώς, μας πληροφόρησαν οι Ιταλοί, τη συνέντευξη του Χάρι στο αμερικάνικο Μέσο Fast Company. «Το να αφήνεις μία δουλειά που δεν φέρνει χαρά, μπορεί να είναι καλό για την ψυχική υγεία σου» δήλωσε ο πρίγκιπας. «Τον τελευταίο καιρό δίνεται από όλους μεγάλη προσοχή στην ψυχική υγεία, κάτι που δεν υπήρχε πριν».

Εκτός από τα συμβόλαια με το Netflix και το Spotify, ο Χάρι συνεργάζεται και με τη startup εταιρεία BetterUp, η οποία ασχολείται με την ψυχική υγεία. Και το σχόλιο της Corriere: «Ο ακτιβισμός είναι η μοντέρνα δουλειά, αυτήν επιλέγουν όσοι εγκαταλείπουν την εργασία τους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...