152
Οι γονείς αμφισβητούν τα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο του γιου τους | Twitter

Στη ΓΑΔΑ οι γονείς του φοιτητή από την Κάλυμνο – Αμφισβητούν το ιατροδικαστικό πόρισμα

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2017, 12:09
Οι γονείς αμφισβητούν τα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο του γιου τους
|Twitter

Στη ΓΑΔΑ οι γονείς του φοιτητή από την Κάλυμνο – Αμφισβητούν το ιατροδικαστικό πόρισμα

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2017, 12:09

Μήνυση κατά αγνώστων για την ανθρωποκτονία του γιου τους, κατέθεσαν οι γονείς του φοιτητή από την Κάλυμνο, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μία βδομάδα μετά την εξαφάνισή του στο νησί. Οι γονείς μετέβησαν στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν τη μήνυση, αμφισβητώντας έτσι το πόρισμα του ιατροδικαστή που έκανε λόγο για δυστύχημα.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου δεν οφείλεται σε δολοφονική ενέργεια, αλλά σε πτώση, πιθανότατα από κάποιο βράχο. Εκτίμηση μάλιστα του ιατροδικαστή, Παναγιώτη Κοτρέτσου, είναι ότι ο άτυχος νέος έμεινε τραυματισμένος και αβοήθητος επί 36 ώρες, πριν υποκύψει στα τραύματά του. Αιτία θανάτου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, «είναι οι κακώσεις σε συνδυασμό με φυσική εξάντληση και σοκ. Ο θάνατος ήρθε αρκετό διάστημα μετά το ατύχημα. Το παιδί χτύπησε και έμεινε αβοήθητο».

Οι γονείς όμως, δηλώνουν πεπεισμένοι ότι ο γιος τους δολοφονήθηκε και μαζί με τη μήνυση, κατέθεσαν και νέο αίτημα για νεκροψία-νεκροτομή με τεχνικό σύμβουλο τον ιατροδικαστή κ. Φίλιππο Κουτσάφτη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...