268
Ο Αλέξης Τσίπρας στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου | Nikos Libertas / SOOC

Σειρά συναντήσεων του Αλέξη Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2017, 17:27
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 19/06/2017, 08:10
Ο Αλέξης Τσίπρας στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου
|Nikos Libertas / SOOC

Σειρά συναντήσεων του Αλέξη Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2017, 17:27
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 19/06/2017, 08:10

Κύκλο συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει από σήμερα Δευτέρα ο Πρωθυπουργός,  τους οποίους θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα του Eurogroup της περασμένης εβδομάδας, αλλά και για το Κυπριακό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, σήμερα Δευτέρα, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί στις 18:00 με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και στις 19:00 με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Την Τρίτη ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί στις 11:00 με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα ενώ στις 12:00 θα έχει συνάντηση με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά

Στις 13:30 ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τέλος, στις 15:00 την Τρίτη ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Προγραμματίζεται ακόμη μέσα στην εβδομάδα συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σημειώνεται ακόμη ότι ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί τη Δευτέρα θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον τούρκο ομόλογό του Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Την Τετάρτη ο κ. Τσίπρας πρόκειται να μεταβεί στις Βρυξέλλες όπου θα είναι, μαζί με την αρχηγό των Πρασίνων στην Ευρωβουλή Σκα Κέλλερ, και τον ηγέτη των γάλλων Σοσιαλιστών Μπενουά Αμόν, κεντρικός ομιλητής σε ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνει η Προοδευτική Συμμαχία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση σε Θεοδωράκη

Εν τω μεταξύ, τις ευχές του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη για ταχεία ανάρρωση δέχθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου πήρε εξιτήριο από το θεραπευτήριο στο οποίο την περασμένη Τετάρτη υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου.

Ο Πρωθυπουργός και ο κ. Μητσοτάκης τηλεφώνησαν στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος αναρρώνει στο σπίτι του και θα επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντα του τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...