234
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης χρησιμοποίησε και πάλι το Twitter | Aris Oikonomou/SOOC

Οταν ο Παπαδημούλης θέλει να τρολάρει τη ΝΔ αλλά επιτίθεται στους ΑΝΕΛ

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2018, 09:44
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης χρησιμοποίησε και πάλι το Twitter
| Aris Oikonomou/SOOC

Οταν ο Παπαδημούλης θέλει να τρολάρει τη ΝΔ αλλά επιτίθεται στους ΑΝΕΛ

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2018, 09:44

Το Twitter είναι το αγαπημένο μέσο επικοινωνίας του Δημήτρη Παπαδημούλη με τον έξω κόσμο. Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –ένας από τους τρεις που έχουν απομείνει στο κυβερνών κόμμα– συνηθίζει να τοποθετείται με tweets: μετρά 18.153 σε επτά χρόνια, ητοί 2.592 τον χρόνο. Μερικά είναι αξέχαστα: είχε π.χ. ο κ. Παπαδημούλης ανακαλύψει σχέδιο δολοφονίας του εκδότη Μαυρίκου «τον έκαψαν για να μην τους κάψει», ασχέτως αν το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. άλλα λέει. Μια άλλη φορά είχε κατακρίνει την αποπομπή της Παπακώστα από τη ΝΔ χαρακτηρίζοντας τον Αδωνι Γεωργιάδη «Σαλόμη».

Γενικά ο κ. Παπαδημούλης είναι αυτό που λέμε το «βαθύ Twitter», έχει άλλωστε πάνω από 76.000 followers.

Τώρα είπε να επιτεθεί και πάλι στη ΝΔ, φυσικά με ένα tweet. Απαρίθμησε τα «όχι» της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια σειρά από προοδευτικές πολιτικές που έχει προωθήσει ή προωθεί η κυβέρνηση, από το σύμφωνο συμβίωσης μέχρι τις σχέσεις Εκκλησίας Κράτους. «Αυτό δεν είναι φιλελεύθερη ΝΔ, αλλά το κράμα ΛΑΟΣ-ΠΟΛΑΝ», κατέληξε ο κ. Παπαδημούλης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ίσως και να μην έχει άδικο. Η ΝΔ όντως έχει περιχαρακωθεί πίσω από συντηρητικά τείχη, μολονότι το προφίλ του αρχηγού της είναι πολύ πιο φιλελεύθερο. Ωστόσο άθελά του, ο κ. Παπαδημούλης απαριθμεί τα «όχι» στις κυβερνητικές πολιτικές που έχουν πει και οι συγκυβερνώντες ΑΝΕΛ. Γι’ αυτούς δεν έχει να πει κάτι; Του αρέσει του κ. Παπαδημούλη το «κράμα ΛΑΟΣ-ΠΟΛΑΝ» με το οποίο ο αγαπημένος του Αλέξης Τσίπρας συγκυβερνά τρία χρόνια τώρα;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...