198
Μητσοτάκης, Καραμανλής, Σαμαράς και Μεϊμαράκης λίγο πριν από την έναρξη του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ | Menelaos Myrillas / SOOC

Μηνύματα ενότητας και νίκης από Καραμανλή και Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2017, 10:42
Μητσοτάκης, Καραμανλής, Σαμαράς και Μεϊμαράκης λίγο πριν από την έναρξη του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ
|Menelaos Myrillas / SOOC

Μηνύματα ενότητας και νίκης από Καραμανλή και Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2017, 10:42

Με σαφή μηνύματα για την ενότητα του κόμματος προσήλθαν ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς στις εργασίες του συνεδρίου αρχών που διεξάγει σήμερα Σάββατο και αύριο η Νέα Δημοκρατία.

«Οπως πολλές φορές στο παρελθόν, η παράταξή μας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα του αύριο» δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής προσερχόμενος στο χώρο του συνεδρίου.

Αναλυτικότερα επισήμανε τα εξής: «Η παράταξή μας προχωρά στο συνέδριό της που έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί σε αυτό το Συνέδριο η Νέα Δημοκρατία θα αναδείξει το σχέδιό της για την ανάταξη της χώρας μας, με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Όπως πολλές φορές στην ιστορία της η Παράταξή μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή. Και αυτό είναι στο χέρι όλων μας. Καλή επιτυχία».

Από την πλευρά του, σε μια σύντομη δήλωση ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επισήμανε ότι «είμαστε σήμερα εδώ, ενωμένοι μπροστά στις ευθύνες μας και μπροστά στη νίκη που έρχεται».

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία αύριο το μεσημέρι, σύμφωνα με το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...