176
|

Αυτοκίνητο κατά πεζών κοντά στην Τουλούζη – Δύο σοβαρά τραυματίες

Protagon Team Protagon Team 10 Νοεμβρίου 2017, 19:03

Αυτοκίνητο κατά πεζών κοντά στην Τουλούζη – Δύο σοβαρά τραυματίες

Protagon Team Protagon Team 10 Νοεμβρίου 2017, 19:03

Τρεις φοιτητές έχουν τραυματιστεί σύμφωνα με πληροφορίες (οι δύο σοβαρά) όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους στην έξοδο του λυκείου-κολεγίου Σεντ Εξιπερί στην πόλη Μπλανιάκ, στα περίχωρα της Τουλούζης, στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της γαλλικής αστυνομίας, το όχημα έπεσε πάνω τους σκόπιμα, με σκοπό να παρασύρει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσε. Και οι τρεις τραυματίες είναι κινέζοι φοιτητές ενώ οι δύο σοβαρά τραυματίες είναι 22 και 23 ετών και σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, παλεύουν για την ζωή τους.

Οπως μεταδίδουν τα γαλλικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, το αυτοκίνητο χτύπησε τους φοιτητές εκτοξεύοντάς τους σε μεγάλη απόσταση.

DOSZ9HaUIAAf6M2

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός είχε απασχολήσει την Αστυνομία και στο παρελθόν αλλά για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου. Πηγές της Αστυνομίας έκαναν λόγο για 28χρονο που σύμφωνα με το BBC εμπλεκόταν σε υποθέσεις ναρκωτικών ενώ φαίνεται να αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν φέρεται να ήταν γνωστός στις Αρχές για ριζοσπαστικοποίηση ούτε βρισκόταν σε καταλόγους με πιθανούς τρομοκράτες.

Οπως μεταδίδει πάντως το Europe1, ο 28χρονος μετά την σύλληψή του υποστήριξε ότι «έλαβε εντολές» για να διαπράξει την ενέργεια αυτή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...