173
Η Λευκάδα από ψηλά. Από χαμηλά βρέχει κρέμα κρέπας | EOT

Καταστηματάρχης περιέλουσε με κρέμα κρέπας τους ελεγκτές της εφορίας!

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2017, 11:01
Η Λευκάδα από ψηλά. Από χαμηλά βρέχει κρέμα κρέπας
|EOT

Καταστηματάρχης περιέλουσε με κρέμα κρέπας τους ελεγκτές της εφορίας!

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2017, 11:01

Είχαμε προπηλακισμούς, είχαμε πυροβολισμούς, τώρα έχουμε και… κρέπα. Συνεχίζονται τα θλιβερά περιστατικά με επιχειρηματίες που επιτίθενται σε ελεγκές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), όταν αυτοί επιχειρούν να κάνουν τη δουλειά τους, να ελέγξουν δηλαδή αν φοροδιαφεύγουν επιχειρήσεις σε τουριστικές περιοχές της χώρας. Τελευταίο -και ίσως πιο κραυγαλέο- αυτό που σημειώθηκε στη Λευκάδα.

Καταστηματάρχης του νησιού περιέλουσε με κρέμα κρέπας ελεγκτές της ΑΑΔΕ επειδή επισκέφτηκαν και θέλησαν να ελέγξουν την επιχείρησή του!

Oπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο δράστης κατάφερε να διαφύγει. Στον σταθμό δήλωσε νωρίτερα ο διοικητής της υπηρεσίας Γιώργος Πιτσιλής ότι η ΑΑΔΕ δεν θα ανεχτεί κανένα τέτοιο εμπόδιο στο έργο της.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Πιτσιλής έχει προαναγγείλει την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου για την προστασία των ελεγκτών της ΑΑΔΕ.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι όσοι προσπαθούν να αποκρύψουν φορολογικές παρανομίες εμποδίζοντας τους ελέγχους θα υφίστανται αυξημένες συνέπειες, ενώ σημείωσε ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές «δεν αρμόζουν σε κατοίκους πολιτισμένης χώρας».

Μόλις πρόσφατα οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ είχαν βρεθεί σε δύσκολη θέση να προσπαθούν να επιβάλουν διοικητικές ποινές σε εστιατόρια στην Πάρο και στη Μύκονο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...