234
Ο επικεφαλής του Ποταμιού και ο δήμαρχος Μαραθώνα έγιναν για λίγο σερβιτόροι | ,

Επίσκεψη Θεοδωράκη και Ψινάκη σε κατασκήνωση ΑμΕΑ

Protagon Team Protagon Team 24 Αυγούστου 2016, 14:29
Ο επικεφαλής του Ποταμιού και ο δήμαρχος Μαραθώνα έγιναν για λίγο σερβιτόροι
|,

Επίσκεψη Θεοδωράκη και Ψινάκη σε κατασκήνωση ΑμΕΑ

Protagon Team Protagon Team 24 Αυγούστου 2016, 14:29

Σε γκαρσόνια μετατράπηκαν για λίγες ώρες ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταυρος Θεοδωράκης και ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης. Ο κ. Θεοδωράκης έφτασε στις κατασκηνώσεις των ΑμΕΑ του Δήμου Μαραθώνα στον Άγιο Ανδρέα το βράδυ της Τρίτης. Εκεί ενημερώθηκε από τον δήμαρχο της περιοχής για τα προβλήματα της κατασκήνωσης αλλά και για τα σχέδια αναβάθμισης των υπηρεσιών προς τα παιδιά και τους συνοδούς τους.

Μάλιστα οι δύο άνδρες προσέφεραν και τις υπηρεσίες τους σαν γκαρσόνια σερβίροντας το βραδινό φαγητό. Ο επικεφαλής του Ποταμιού που είχε επισκεφθεί και πέρυσι το καλοκαίρι την κατασκήνωση, συνοδευόταν από τον υπεύθυνο του τομέα Αναπηρίας του Ποταμιού Βασίλη Χαρόπουλο.

IMG_5235

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο κ. Ψινάκης έλαβε δραστικά μέτρα και απομάκρυνε πολλούς από τους εργαζόμενους, παραπέμποντας την υπόθεση στην εισαγγελία. Ο δήμαρχος Μαραθώνα είχε κάνει λόγo για μεγάλες ατασθαλίες και για κλοπή προμηθειών. Εκτοτε, η σίτιση των κατασκηνωτών γίνεται από φαντάρους, λίγους εργαζομένους και εθελοντές.

Η κατασκήνωση φαίνεται πως πλέον δουλεύει σε πολύ καλύτερους ρυθμούς. Αυτό επεσήμανε και ένας συνοδός χαριτολογώντας: «Επιτέλους είδαμε και Μερέντα στα τραπέζια» προσθέτοντας ότι «για πρώτη φορά το φαγητό όχι μόνο φτάνει αλλά και περισσεύει».

IMG_5517

Τέλος, αρκετοί συνοδοί αλλά και συγγενείς επεσήμαναν πως είναι ανάγκη τα υπουργεία και οι υπηρεσίες να ολοκληρώνουν έγκαιρα τους διαγωνισμούς για τις προμήθειες. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα ταλαιπωρούνται άδικα τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειες τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...