178
Οι επισκέπτες του Ντουμπάι μπορούν πλέον να πετάξουν κυριολεκτικά πάνω από τους ουρανοξύστες του |

To Ντουμπάι προσκαλεί τους λάτρεις του zip line

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2017, 15:38
Οι επισκέπτες του Ντουμπάι μπορούν πλέον να πετάξουν κυριολεκτικά πάνω από τους ουρανοξύστες του
|

To Ντουμπάι προσκαλεί τους λάτρεις του zip line

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2017, 15:38

Το Zip line, Flying Fox ή στα ελληνικά εναέρια τροχαλία ήταν μέχρι πρόσφατα ένα σχετικά άγνωστο στο ευρύ κοινό στην Ελλάδα extreme sport. Το Zip Line έγινε γνωστό στην χώρα μας όταν οι συμμετέχοντες στο ελληνικό Survivor είχαν την ευκαιρία να το κάνουν πάνω από ένα δάσος στον Αγιο Δομήνικο.

Το Zip Line γίνεται κατά βάση σε φυσικά τοπία, πάνω από δάση, ποτάμια, φαράγγια κλπ όμως όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Associated Press οι Αρχές του Ντουμπάι αποφάσισαν να προσελκύσουν τουριστικό ενδιαφέρον στην πόλη προσφέροντας μια νέα μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες της.

Δημιούργησαν μια διαδρομή Zip Line στην μεγάλη μαρίνα της πόλης στην οποία συγκεντρώνονται πολλοί εντυπωσιακοί ουρανοξύστες. Στην πόλη του Ντουμπάι υπήρχε διαδρομή Zip Line αλλά αυτή την φορά η τροχαλία τοποθετήθηκε σε ύψος 170 μέτρων και όσοι δεθούν σε αυτή θα διασχίσουν από αέρος την πιο όμορφη περιοχή της πόλης και τους ουρανοξύστες της σε απόσταση ενός χλμ. με ταχύτητα 80 χλμ/ώρα. Το κόστος για μια βόλτα με το Zip Line ανέρχεται σε 180 δολάρια.

Δείτε ένα βίντεο για την διαδρομή του Zip Line στο Ντουμπάι:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...