616
Από αριστερά: Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ο διευθύνων Σύμβουλος & Α’ Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, ο διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ, o Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο αρχηγός της ομάδας Πέτρος Μάνταλος | ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ και ΠΑΕ ΑΕΚ μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2017-18

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2017, 14:19
Από αριστερά: Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ο διευθύνων Σύμβουλος & Α’ Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, ο διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ, o Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο αρχηγός της ομάδας Πέτρος Μάνταλος
|ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ και ΠΑΕ ΑΕΚ μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2017-18

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2017, 14:19

Ηταν όλοι εκεί. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕK, Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας: Πέτρος Μάνταλος, Αντρέ Σιμόες και Γιάννης Ανέστης. Οι παίκτες της ομάδας συνομιλούσαν χαμηλόφωνα ενώ οι φωτογράφοι είχαν στραμμένες τις κάμερες στα αστέρια της Ενωσης.

Ολα αυτά, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 στα κεντρική γραφεία του ΟΠΑΠ, όπου η μεγάλη εταιρεία και η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσαν την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ θα είναι το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το λογότυπό του θα προβάλλεται σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.

Η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ, του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, και της ΠΑΕ ΑΕΚ συμπλήρωσε ήδη δύο χρόνια και προχωρά δυναμικά. Το ξεκίνημα της τρίτης σεζόν συνεργασίας σηματοδοτείται από την επιστροφή της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

????????????????????????????????????
Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ & Μηνάς Λυσάνδρου, Διευθύνων Σύμβουλος & Α’ Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, μιλώντας στην παρουσίαση που έγινε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, δήλωσε: «Σήμερα, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του ΟΠΑΠ, θα εμφανίζεται στη φανέλα της ΑΕΚ, την οποία έχουν φορέσει πολλοί σπουδαίοι παίκτες στην πορεία των χρόνων. Η αγωνιστική αυτή χρονιά είναι ιδιαίτερη και για τους δυο μας, για έναν ακόμη λόγο: Η ΑΕΚ εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια, καθώς προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Europa League, έπειτα από μια επική νίκη επί της Club Brugge. Όλοι εδώ στον ΟΠΑΠ ευχόμαστε στο σύλλογο, τη διοίκηση, το προπονητικό προσωπικό και τους παίκτες καλή επιτυχία στους αγώνες στην Ελλάδα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και ελπίζουμε αυτή η αγωνιστική περίοδος να μείνει αξέχαστη στους οπαδούς της ΑΕΚ».

????????????????????????????????????
Οι Μανόλο Χιμένεθ, Μηνάς Λυσάνδρου, Ντάμιαν Κόουπ και Ντούσαν Μπάγεβιτς με τους δύο γενικούς διευθυντές του ΟΠΑΠ Οδυσσέα Χριστοφόρου και Πετρ Ματεγιόφσκι

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕK, Μηνάς Λυσάνδρου, τόνισε: «Ο ΟΠΑΠ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους, για την ακρίβεια τον σημαντικότερο στρατηγικό συνεργάτη μας σε χορηγικό επίπεδο. Αποτελεί – από όποια οπτική γωνία και αν το δει κανείς – το ισχυρότερο θεμέλιο του χορηγικού μας προγράμματος. Ο ΟΠΑΠ δεν κατατάσσεται μόνο στην κατηγορία των απλών συνεργατών, υποστηρικτών ή χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η συνεργασία μας, η οποία εξωτερικεύεται πρωτίστως μέσω των σημάνσεων στον αθλητικό ιματισμό, την αγωνιστική μας έδρα, το προπονητικό μας κέντρο, αλλά και την παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ, έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμά της στη σύγχρονη αθλητική μας ιστορία».

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕK, Ντούσαν Μπάγεβιτς, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω  τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε. Επιπλέον, ως ανθρώπους του αθλητισμού θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για τη μεγάλη υποστήριξή τους στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στα παιδιά, αλλά και την κοινωνία γενικότερα».

????????????????????????????????????
Οι ποδοσφαιριστές Αντρέ Σιμόες, Μανόλο Χιμένεθ, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Ανέστης

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, υπογράμμισε: «Είμαι ευτυχής που ανήκω στην ΑΕΚ και έχουμε αυτό τον μεγάλο χορηγό, ο οποίος εκτός από τη στήριξη που παρέχει στην ομάδα μας, έχει μεγάλη κοινωνική δράση. Συγκεκριμένα αυτή συνδέεται με τα νοσοκομεία, τα παιδιά, τις Αθλητικές Ακαδημίες. Η μεγάλη στήριξη που δίνει και η κοινωνική δράση που αναπτύσσει βοηθάει τους συνανθρώπους μας».

Ο αρχηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, επισήμανε: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και ο ΟΠΑΠ μια μεγάλη εταιρεία. Το μόνο που μπορεί να αποφέρει και στους δύο αυτή η συνεργασία είναι ένα λαμπρό και κερδοφόρο μέλλον».