78
Ψήνουμε το ογκρατέν για περίπου μισή ώρα μέχρι να ροδίσει | Χρυσαυγή Μπόμπολα

Μανιτάρια ογκρατέν

Χρυσαυγή Μπόμπολα 29 Ιουνίου 2018, 12:29
Ψήνουμε το ογκρατέν για περίπου μισή ώρα μέχρι να ροδίσει
|Χρυσαυγή Μπόμπολα

Μανιτάρια ογκρατέν

Χρυσαυγή Μπόμπολα 29 Ιουνίου 2018, 12:29

Σήμερα σας προτείνω να φτιάξετε ένα εύκολο, γρήγορο και απλούστατο ορεκτικό φούρνου με μανιτάρια.

Η γραβιέρα, που περιέχεται σαν συνδετικό υλικό σε συνδυασμό με το γάλα, δημιουργεί ένα ωραίο σώμα που ενώνει τα μανιτάρια.

Αυτό το πιάτο είναι ιδανικό για συνοδευτικό γεύματος ή για μπουφέ.

Το σκεύος είναι της φιλενάδας μου της Βίκυς. Έχω αρχίσει η «δύσμοιρη» και δανείζομαι (ενίοτε αρπάζω κιόλας), τα κουταλομαχαιροπίρουνα, τα πιάτα και τα ταψιά των φιλενάδων μου για το food styling…

Δείτε τη συνταγή εδώ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...