362
Η συνάντηση έγινε στη Θεσσαλονίκη | Intimenews/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μπουτάρη στηρίζει και επίσημα το ΚΙΝΑΛ – Συνάντηση με Γεννηματά

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2018, 14:17
Η συνάντηση έγινε στη Θεσσαλονίκη
|Intimenews/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μπουτάρη στηρίζει και επίσημα το ΚΙΝΑΛ – Συνάντηση με Γεννηματά

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2018, 14:17

Τη στήριξή στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ανακοίνωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και η κυρία Γεννηματά είχαν συνάντηση το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).

Οπως υπογράμμισε η κυρία Γεννηματά, το Κίνημα θα στηρίξει τους εκλεγμένους δημάρχους και περιφερειάρχες που είχε στηρίξει και στις εκλογές του 2014 σε ολόκληρη τη χώρα.

Το ΠΑΣΟΚ είχε στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις στον δήμο, το 2010 και το 2014.

«Το αίμα νερό δεν γίνεται» ήταν το σχόλιο του δημάρχου κ. Μπουτάρη προς την κυρία Γεννηματά.

298574(1)
Παρών στη συνάντηση και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης (Intimenews/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε επίσης η φασιστική επίθεση που δέχτηκε πρόσφατα ο Γιάννης Μπουτάρης στην πλατεία του Λευκού Πύργου, την οποία η Φώφη Γεννηματά καταδίκασε.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της επιτροπής του ΚΙΝΑΛ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές Γιώργος Καμίνης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης συνόδευαν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα και οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Αννα Αγγελίδου και Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου.

Σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση, η Φώφη Γεννηματά είπε ότι «πήραμε την απόφαση ως Κίνημα Αλλαγής ότι θα στηρίξουμε και πάλι τους εκλεγμένους δημάρχους και περιφερειάρχες του χώρου μας, γιατί τιμούμε το έργο τους και τις σχέσεις με τους πολίτες».

Ακόμη σε ερώτηση για τη στήριξη και από άλλα κόμματα, απάντησε: «Εάν τα άλλα κόμματα δεν έχουν ικανούς υποψήφιους ή αναγνωρίζουν την ικανότητα της δημοκρατικής μας παράταξης και του Κινήματος Αλλαγής, καλώς να ορίσουν. Ερχονται στη συνέχεια των δικών μας επιλογών».

Ο Γιάννης Μπουτάρης, από την πλευρά του, μετά τη συνάντηση, υποστήριξε πως κάθε στήριξη είναι «ευπρόσδεκτη από οποιαδήποτε πλευρά, εκτός από τους ακραίους. Είπαμε ότι το αίμα νερό δεν γίνεται και ο νοών νοείτω».

Πρόσθεσε πως στόχος της διοίκησής του είναι «να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε, να τη βελτιώσουμε και να τη συνεχίσουμε». Ακόμη μία φορά επανέλαβε πως θα είναι δήμαρχος Θεσσαλονίκης έως 100 ετών, συμπληρώνοντας πως θα υπάρξει ανανέωση στο ψηφοδέλτιο της παράταξης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...