214
| Nikos Libertas / SOOC

Μαξίμου κατά Βασίλη Λεβέντη για τις πρόωρες εκλογές: «Επινοεί δηλώσεις»

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2018, 18:20

Μαξίμου κατά Βασίλη Λεβέντη για τις πρόωρες εκλογές: «Επινοεί δηλώσεις»

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2018, 18:20

Το Μέγαρο Μαξίμου διέψευσε τις αναφορές του πρόεδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη  ότι κατά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα ο Πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών για το Σκοπιανό.

Μέσα του ΑΠΕ, κύκλοι του Μαξίμου σημείωναν ότι «ο κ. Λεβέντης είχε ήδη επινοήσει κατά τις μέχρι τώρα δηλώσεις του αρκετές αναφορές που ουδέποτε έκανε ο Πρωθυπουργός. Προφανώς η ανάγκη του για δημοσιότητα ξεπερνά τον ρόλο του ως πολιτικού αρχηγού με στοιχειώδη σοβαρότητα».

Νωρίτερα την Κυριακή, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real fm» είχε υποστηρίξει ότι κατά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό το Σάββατο, του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών.

«Του είπα ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει την διαπραγμάτευση με δεδομένο το όνομα της Μακεδονίας, έπρεπε να πάμε από μηδενική βάση» δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

«Κατάλαβα ότι είναι δεδομένο το όνομα με το συνθετικό “Μακεδονία” και μου είπε ότι οι Αμερικανοί, από τη μία πλευρά, θέλουν να κλείσει το θέμα άμεσα, ενώ οι Ρώσοι θέλουν να μείνει ανοικτό το θέμα για να παίξουν ρόλο στην περιοχή».

Σε ό,τι αφορά στις εκλογές, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων είπε ότι, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα του είπε ο Πρωθυπουργός, έχει την πρόθεση να κάνει εκλογές τον Μάιο του 2019, αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να διεξαχθούν νωρίτερα λόγω των εξελίξεων στο Σκοπιανό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...