234
Στο δάπεδο, τραυματισμένοι, κείτονται επιβάτες - εικόνες χάους από το εσωτερικό του αεροσκάφους | REUTERS/Maxim Shemetov

Τραυματίστηκαν 27 επιβάτες από αναταράξεις σε πτήση-τρόμου προς την Μπανγκόκ

Protagon Team Protagon Team 1 Μαΐου 2017, 17:32
Στο δάπεδο, τραυματισμένοι, κείτονται επιβάτες - εικόνες χάους από το εσωτερικό του αεροσκάφους
|REUTERS/Maxim Shemetov

Τραυματίστηκαν 27 επιβάτες από αναταράξεις σε πτήση-τρόμου προς την Μπανγκόκ

Protagon Team Protagon Team 1 Μαΐου 2017, 17:32

Τουλάχιστον 27 επιβάτες μιας πτήσης της Aeroflot από τη Μόσχα για την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης τραυματίστηκαν από ισχυρές αναταράξεις στον αέρα, ανακοίνωσε η ρωσική αεροπορική εταιρεία, όπως μετέδωσε το Reuters.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από την προσγείωση του αεροσκάφους, τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα. Eνας εκπρόσωπος της πρεσβείας της Ρωσίας στην Ταϊλάνδη, ο Ντένις Αντόνιουκ, διευκρίνισε ότι τραυματίστηκαν 24 ρώσοι και τρεις ταϊλανδοί επιβάτες.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένας από τους τραυματίες έχει σπασμένη σπονδυλική στήλη, ενώ στους τραυματίες συγκαταλέγονται και τρία μωρά. Από αυτούς, οι 15 Ρώσοι και οι δύο Ταϊλανδοί, παραμένουν για νοσηλεία σε νοσοκομεία.

Το βίντεο που ανέβηκε στα σόσιαλ μίντια είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε στο αεροπλάνο.

Ανθρωποι πεσμένοι κάτω, μερικοί έχοντας χάσει τις αισθήσεις τους, ενώ οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά και να ηρεμήσουν όλους τους υπόλοιπους.

Το βίντεο ανέβηκε στο Instagram από την Εβγκένια Ζίμπροβα, σημειώνοντας: «Πολλά κενά αέρος μία ώρα πριν από την προσγείωση οδήγησαν σε σπασμένα κόκκαλα, εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία».

Η ίδια συνεχίζει: «Πολλοί άνθρωποι από την καμπίνα έσπασαν τις μύτες τους, μωρά έχουν μελανιές, κάποιοι είναι αναίσθητοι. Ευτυχώς είμαστε ακόμη ζωντανοί. Aeroflot, σε παρακαλώ, βοήθησε αυτούς τους ανθρώπους».

Η Ταϊλάνδη είναι ένας προορισμός που προτιμούν πολλοί ρώσοι τουρίστες. Στην Μπανγκόκ φτάνουν καθημερινά δεκάδες πτήσεις από πολλές ρωσικές πόλεις. Το 2016 περισσότερο από 1 εκατομμύριο Ρώσοι επισκέφθηκαν την Ταϊλάνδη και, κυρίως, τα θέρετρα στον νότο της χώρας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...