Χαιρετισμός με σημασία | Τwitter
Επικαιρότητα

Aυτός ο ιδιαίτερος χαιρετισμός της αθλήτριας με τον μικρούλη οπαδό

Στις ΗΠΑ μία ποδοσφαιριστής και ένας λιλιπούτειος οπαδός της ομάδας της συνδέονται με φίλαθλα αλλά και με ψυχολογικά δεσμά: και οι δύο στερούνται του αριστερού βραχίονά τους, όχι όμως και της καλής διάθεσης
Protagon Team

Αυτή παίζει μπάλα στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ορλάντο, εκείνος είναι οπαδός… από κούνια καθότι μόλις 18 μηνών.

Παίκτρια και πιτσιρίκος συνδέονται όχι μόνο με φίλαθλα δεσμά -που θα είναι έτσι και αλλιώς ακατάλυτα για πολλά χρόνια και πιθανώς για μια ολόκληρη ζωή-, αλλά και με κάτι πιο ιδιαίτερο: η κοπέλα δεν έχει αριστερό βραχίονα, το ίδιο και το αγοράκι.

Στο περιθώριο, λοιπόν, ενός αγώνα της ομάδας του Ορλάντο για το αμερικανικό γυναικείο πρωτάθλημα, η Κάρσον Πίκετ –η μπαλαδόρος- χαιρέτησε τον μικρό Τζόζεφ Τιντ –τον οπαδό- με τον τρόπο που βλέπετε, με επαφή των σημείων των δύο ανάπηρων χεριών τους.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία τράβηξε η προπονητής Μπέκι Μπάρλεϊ, την «ανέβασε» στο Twitter και μέσω αυτού επακολούθησε ταχύτατη διασπορά της στα σόσιαλ μίντια.

Η φιλία μεταξύ της ποδοσφαιριστού και του μικρού οπαδού έχει κάποια προϊστορία: γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες και πιστοποιείται από τις αναρτήσεις εκείνης στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Το ποδόσφαιρο σημαίνει πολλά για μένα, αλλά η ευκαιρία που μου προσφέρει το άθλημα για πράγματα όπως αυτό είναι ασύγκριτη. Τζόζεφ, είσαι ο νέος ήρωας της ζωής μου!» γράφει η κοπέλα στο σχόλιο που συνοδεύει την παραπάνω φωτογραφία.