Η συγκινητική φωτογραφία που κοινοποίησε η Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο, μια από τις κόρες του Πελέ, από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται | Instagram / @iamkelynascimento
Επικαιρότητα

Πελέ: Συγκινητική φωτογραφία με την κόρη του στο νοσοκομείο

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου δίνει μάχη με τον καρκίνο και θα περάσει τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο
Protagon Team

«Είμαστε ακόμη εδώ, στον αγώνα και στην πίστη. Αλλη μια νύκτα μαζί». Με αυτά τα λόγια, η Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο, μια από τις κόρες του Πελέ, συνόδευσε μια φωτογραφία της ίδιας και του κορυφαίου ποδοσφαιριστή από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο όπου νοσηλεύεται ο τελευταίος από τα τέλη Νοεμβρίου.

Η φωτογραφία, στην οποία η νεαρή κοπέλα έχει πάρει αγκαλιά τον 82χρονο πατέρα της στο κρεβάτι του νοσοκομείου, κι η οποία ανέβηκε στα social media το βράδυ της Παρασκευής, προκάλεσε συγκίνηση στον ποδοσφαιρικό κόσμο, όπως, βέβαια, και η αρχική είδηση για τη μάχη που δίνει ο θρύλος του αθλήματος με τον καρκίνο.

Μεταξύ των μηνυμάτων συμπαράτασης που λαμβάνει το τελευταίο διάστημα ο Πελέ ήταν χαρακτηριστικό εκείνο του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ζήτησε «να προσευχόμαστε για τον βασιλιά».

Την περασμένη Τετάρτη, το Νοσοκομείο Αλμπερτ Αϊνστάιν, όπου νοσηλεύεται ο «Αθλητής του Αιώνα», είχε κάνει γνωστό ότι ο καρκίνος του παχέος εντέρου του Πελέ «προχωρά» και ότι χρειάζεται «μεγαλύτερη φροντίδα για την θεραπεία της νεφρικής ανεπάρκειας και της καρδιακής λειτουργίας».

Λίγο πριν από αυτήν την ανακοίνωση η Κέλι Νασιμέντο είχε ενημερώσει, και πάλι μέσω του Instagram, ότι ο πατέρας της θα περνούσε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο.