332
Αστυνομικοί έξω από τον «Ευαγγελισμό» όπου διαμετακομίστηκε ο Λουκάς Παπαδήμος | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIMENEWS

ΠΟΕΔΗΝ: «Οι εύσωμοι συνοδοί Μιχαλολιάκου προκάλεσαν την αναστάτωση στον Ευαγγελισμό»

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2017, 18:58
Αστυνομικοί έξω από τον «Ευαγγελισμό» όπου διαμετακομίστηκε ο Λουκάς Παπαδήμος
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIMENEWS

ΠΟΕΔΗΝ: «Οι εύσωμοι συνοδοί Μιχαλολιάκου προκάλεσαν την αναστάτωση στον Ευαγγελισμό»

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2017, 18:58

Την ώρα που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον «Ευαγγελισμό» ο Λουκάς Παπαδήμος, τραυματισμένος από τον εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη όταν άνοιξε παγιδευμένο φάκελο μέσα στο αυτοκίνητό του, είχε κλείσει -ατύπως- η εφημερία στο νοσοκομείο. Για τρεις ώρες είχε διακοπεί η λειτουργία στα επείγοντα και τα περιστατικά του ΕΚΑΒ προωθούνταν στα άλλα δύο νοσοκομεία που εφημέρευαν, το Σισμανόγλειο και το Αττικό.

Αρκετοί έσπευσαν να συνδέσουν, σκωπτικά, τη διακοπή της εφημερίας με τον τραυματισμό και την περίθαλψη του πρώην πρωθυπουργού στον «Ευαγγελισμό». Οχι, δεν ήταν αυτός ο λόγος που είχε προκληθεί αναστάτωση στο νοσοκομείο. Οπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) το απόγευμα της Παρασκευής, ο «Ευαγγελισμός» έκλεισε νωρίτερα λόγω της παρουσίας του… Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής βρισκόταν από τις 3.30 έως τις 6 το απόγευμα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται συγγενής του. Μαζί του βρισκόταν και μία «ομάδα εύσωμων ανδρών» οι οποίοι απ’ ότι φαίνεται, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, ενοχλούσαν ασθενείς και παρεμπόδιζαν το έργο του προσωπικού!

«Ενημερωθήκαμε ότι στην εφημερία του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ την Πέμπτη 25/5/2017 δεν υπήρξε καμία ανάσχεση εκτάκτων περιστατικών από την προσέλευση και μετά του Κ. Λουκά Παπαδήμου που διεκομίσθη τραυματισμένος μετά από άνανδρη τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε (6μ.μ.)», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Αντιθέτως αναστάτωση προκλήθηκε στα ΤΕΠ του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ από τις 3:30μ.μ. έως 6μ.μ., την ώρα που στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου βρίσκονταν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής με συγγενή ασθενή που αντιμετώπιζε έκτακτο πρόβλημα υγείας», προσθέτει, τονίζοντας ότι «ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής συνοδευόταν από αυξημένο αριθμό εύσωμων συνοδών, ενοχλώντας ασθενείς και παρεμποδίζοντας το προσωπικό να κάνει τη δουλειά του».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «εύσωμα στελέχη της Χρυσής Αυγής παραμένουν έξω από το Νοσοκομείο και μπαινοβγαίνουν εναλλάξ στους διαδρόμους του 10ου ορόφου που νοσηλεύεται η συγγενής του αρχηγού τους, ενοχλώντας και παρεμποδίζοντας σε μεγάλο βαθμό το έργο των εργαζομένων».

Επίσης, η ομοσπονδία αναφέρει ότι όπως πάντα, στην εφημερία του Αττικού Νοσοκομείου «έγινε χαμός» και ότι προσήλθαν 900 περιστατικά και πραγματοποιήθηκαν 200 εισαγωγές, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι διάδρομοι των κλινικών με ράντζα.

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Μιχάλης Γιαννάκος και ο γενικός γραμματέας Χρήστος Παπαναστάσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...