Κουζίνα

Θέλω το σπανακόρυζό μου λεμονάτο!

Ολα τα λιτά πιάτα θέλουν την προσοχή τους για να είναι νόστιμα, αφού δεν επιβάλλονται λόγω της ποικιλίας των υλικών, αλλά λόγω της τεχνικής της παρασκευής τους...
Bostanistas

Μη βγει νερουλό, μη λασπώσει το ρύζι, μην πνίγεται στο λάδι. Στο δικό μας τραπέζι μάλιστα θέλουμε σπανακόρυζο και όχι ρύζι με λίγα κλαδάκια σπανακιού, γι’ αυτό η ποσότητα του ρυζιού είναι μικρή σε σχέση με το σπανάκι. Νομίζω όμως ότι αυτό είναι μάλλον θέμα επιλογής. Επίσης θέμα επιλογής είναι το σπυρωτό ή το λίγο πιο χυλωμένο ρύζι.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.