Εκτός από μαϊντανό μπορείτε να αρωματίσετε το ριζότο με δενδρολίβανο, θυμάρι ή μέντα | Shutterstock
Κουζίνα

Ριζότο για πρώτο: με λεμόνι και μαϊντανό

Συνηθίζεται σε ιταλικά σπίτια, είναι πανεύκολο και ωραίο. Eχεις τα υλικά έτοιμα στην κουζίνα και μόλις έρθουν οι καλεσμένοι και αρχίσουν να τσιμπολογάνε κριτσίνια, τυράκια και αλλαντικά, βάζεις μπρος...
Bostanistas

Είναι ένα πιάτο που συνηθίζεται σε ιταλικά σπίτια, είναι απλό πανεύκολο και ωραίο με χυμό και ξύσμα λεμονιού, που του προσθέτουν υπέροχο άρωμα και γεύση.

Και μπορεί να σερβιριστεί ως πρώτο, όπως το κάνουν οι Ιταλοί ή απλά ως κυρίως μαζί με μια σαλάτα.

Eχεις τα υλικά έτοιμα στην κουζίνα και μόλις έρθουν οι καλεσμένοι και αρχίσουν να τσιμπολογάνε κριτσίνια, τυράκια και αλλαντικά, βάζεις μπρος…

Και μετά, όσο τρώγεται το ριζότο, ψήνεις στη σχάρα τα μπιφτέκια. Απλά πράγματα.

Δείτε τη συνταγή εδώ.