Τρώγεται ευχάριστα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας | Shutterstock
Κουζίνα

Ομελέτα φουρνιστή, με σπανάκι και μυρωδικά

Πράσινη ομελέτα στα γρήγορα για όλους εμάς που θέλουμε να γίνουμε Ποπάι ή που βαρεθήκαμε να μαγειρεύουμε αυτές τις μέρες αλλά πρέπει κάτι να βάλουμε στο τραπέζι. Ένα μικρό διάλειμμα από τα κρεατικά και όλα τα γιορτινά...
Bostanistas

Ετοιμάστε μια πράσινη ομελέτα στα γρήγορα. Είναι ό,τι πιο ιδανικό για όλους εμάς που θέλουμε να γίνουμε… Ποπάι ή που βαρεθήκαμε να μαγειρεύουμε αυτές τις μέρες αλλά πρέπει κάτι να βάλουμε στο τραπέζι.

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς είναι η εποχή που μπορούμε να βρούμε σπανάκι και χίλια – δυο μυρωδικά.

Ένα μικρό διάλειμμα από τα κρεατικά και όλα τα γιορτινά, είναι «ώρα να βοσκήσουμε», όπως λέει και ο αδερφός μου όταν με βλέπει με κανα παραπανίσιο κιλό.

Επί το έργον, λοιπόν, μπαίνω στο μανάβικο και αρχίζω να συγκεντρώνω τις πρασινάδες μου.

Δείτε τη συνταγή εδώ