Κουζίνα

Γαλακτομπούρεκο-φλογέρες για δίκαιη μοιρασιά

Τραγανό, ξεροψημένο φύλλο, που κλείνει πεντανόστιμη κρέμα σιμιγδαλιού με άρωμα βανίλιας και μαστίχας...
Bostanistas

Μπορεί να γίνει η ίδια συνταγή και σε ταψί. Προτίμησα τα ατομικά γαλακτομπούρεκα (φλογέρα), γιατί έτσι τα ανασύρω μέσα από τις παιδικές μου μνήμες. Το γαλακτομπούρεκο ήταν το αγαπημένο γλυκό του μπαμπά μου και θυμάμαι που τα έφερνε στο σπίτι μέσα στο χάρτινο κουτί με τη λαδόκολλα, που συγκρατούσε το σιρόπι τους…

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.