O Αριστείδης Φωκάς στην ομιλία του στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ | YouTube
Επικαιρότητα

Βουλευτής στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ: «Να καεί η πουτ@ν@ η Βουλή»!

Ο γνωστός Αριστείδης Φωκάς της Ενωσης Κεντρώων απαιτούσε εν χορώ με τους οπαδούς της ομάδας να καεί το κοινοβούλιο. Κατά τα άλλα πληρώνεται αδρά για να είναι σε αυτό το κοινοβούλιο
Protagon Team

Ο Αριστείδης Φωκάς είναι γνωστή περίπτωση. Είναι πρώτα Παοκτσής και μετά βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων —το είχαμε καταλάβει και από εκείνη την παραληρηματική ομιλία του στη Βουλή, τις ημέρες μετά από τα αίσχη του Ιβάν Σαββίδη με την εισβολή με το όπλο στην Τούμπα στο επεισοδιακό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Αλλά τώρα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Διότι ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ενωσης Κεντρώων —προσωπική επιλογή του Βασίλη Λεβέντη δηλαδή, καθώς στις τελευταίες εκλογές ίσχυε η λίστα και τον είχε ορίσει ο πρόεδρος του κόμματος— συμμετείχε στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καμάρα και βίντεο τον εμφανίζει να τραγουδά το σύνθημα «να καεί, να καεί η πουτ@ν@ η Βουλή»!

Το επίμαχο απόσπασμα δημοσιοποίησε ο ιστότοπος Repotrplus.gr και δείχνει τον κ. Φωκά να λέει το σύνθημα μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και έπειτα να τους παροτρύνει να συνεχίσουν να καθυβρίζουν το κοινοβούλιο.

Ο κ. Φωκάς λοιπόν, ο οποίος πληρώνεται πλουσιοπάροχα από τους φόρους των χειμαζόμενων Ελλήνων για να είναι στη Βουλή, ζητά μαζί με διάφορους άλλους εχθρούς της δημοκρατίας να καεί το κοινοβούλιο.

Ο κ. Λεβέντης πρέπει να είναι χαρούμενος για την επιλογή του. Και ο κ. Φωκάς υπερήφανος που μας έδειξε το αληθινό του πρόσωπο. Αλλωστε μετά τα υβριστικά συνθήματα δεν ξεχνά να μας θυμίσει ότι είναι και θρήσκος και να φωνάξει «Χριστός Ανέστη, αδέλφια».

Το τρίπτυχο λαϊκισμός, χριστιανισμός, ΠΑΟΚ φαίνεται ότι έχει μεγάλη απήχηση στη Θεσσαλονίκη, διότι ο κ. Φωκάς αποθεώθηκε.

Περισσότεροι συγκεντρώθηκαν για τον ΠΑΟΚ παρά για τις επιθέσεις στη Συρία. Λογικό. ( Konstantinos Tsakalidis / SOOC)
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο συλλαλητήριο ( Konstantinos Tsakalidis / SOOC)

Στο συλλαλητήριο συμμετείχε πλήθος κόσμου και μερικοί παίκτες του ΠΑΟΚ. Που δεν μας είπαν αν και αυτοί θέλουν να καεί η Βουλή…