Επικαιρότητα

Στρατιωτικό όχημα παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένη στον Ορωπό

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθηνών κατά τη διεξαγωγή της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων»
Protagon Team

Μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της το πρωί της Κυριακής σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον Ωρωπό. Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από αρματοφόρο όχημα του στρατού.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 9 το πρωί στη λεωφόρο Αθηνών, στον Ωρωπό. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διεξαγωγής της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων» στη Σκάλα Ωρωπού, το όχημα παρέσυρε την 70χρονη γυναίκα, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και κατέληξε.

Ολα συνέβησαν όταν η γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο την ώρα που διερχόταν μια φάλαγγα στρατιωτικών οχημάτων. Ενα από τα οχήματα την παρέσυρε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η λεωφόρος Αθηνών στον Ωρωπό είναι άνοδος, αλλά η αστυνομία είχε διακόψει την κυκλοφορία για να περάσουν τα στρατιωτικά οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, που έμενε σε απόσταση 30 μέτρων, κάτοικος της περιοχής, κοίταξε προς την κατεύθυνση που συνήθιζε, με αποτέλεσμα να μη δει το όχημα.

Οπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, μόλις ο οδηγός του οχήματος συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί βγήκε κλαίγοντας και ουρλιάζοντας.