φωτογραφία αρχείου | Intime/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Επικαιρότητα

Ρόδος: Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που επιχείρησε να σκοτώσει τη σύζυγό του

Είχε επέμβει η αστυνομία εγκαίρως όταν την κάλεσαν οι γείτονες ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας, την οποία τραυμάτισε με στιλέτο στο λαιμό, την κοιλιά και τα χέρια
Protagon Team

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης, ο 47χρονος που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου επιχείρησε να σκοτώσει στην Ιαλυσό της Ρόδου την 36χρονη σύζυγό του, επειδή αυτή «του ζήτησε να χωρίσουν».

Οπως έγινε γνωστό, ο 47χρονος απολογούμενος ισχυρίστηκε πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία έχει σταματήσει και πως εξαιτίας αυτού έγινε και απόπειρα δολοφονίας της συζύγου του.

Ο ίδιος δήλωσε «μετανιωμένος», ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε πως «δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός πως η 36χρονη θα τον εγκατέλειπε και θα του έπαιρνε τα παιδιά».

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 47χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στην Αστυνομία οι γείτονες, στο σπίτι ξέσπασε άγριος καυγάς λίγο πριν τις 12 το βράδυ μεταξύ του ανδρόγυνου.

Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, όταν ο 47χρονος έβγαλε στιλέτο και άρχισε να την απειλεί. Οι φωνές της, τον έκαναν να σταματήσει προσωρινά και να φύγει με τη μοτοσικλέτα του, όπως επέστρεψε ξανά λίγη ώρα αργότερα.

Η 36χρονη άρχισε και πάλι να καλεί σε βοήθεια όταν ο σύζυγός της άρχισε να την τραυματίζει με το στιλέτο που κρατούσε, στο λαιμό, την κοιλιά και τα χέρια.

Οι γείτονες ειδοποίησαν ξανά την Αστυνομία και στο σημείο έφθασε η ομάδα της ΟΠΚΕ όπου μέσα σε ελάχιστα λεπτά τον ακινητοποίησε και του πέρασε χειροπέδες.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άντρας μαχαίρωσε την σύζυγό του όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, ενώ ο ίδιος φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για όμοια αδικήματα.

Η 36χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου έγινε συρραφή των τραυμάτων της και αποχώρησε.