260
φωτογραφία αρχείου | Intime/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ρόδος: Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που επιχείρησε να σκοτώσει τη σύζυγό του

Protagon Team Protagon Team 3 Αυγούστου 2021, 15:29
φωτογραφία αρχείου
|Intime/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ρόδος: Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που επιχείρησε να σκοτώσει τη σύζυγό του

Protagon Team Protagon Team 3 Αυγούστου 2021, 15:29

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης, ο 47χρονος που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου επιχείρησε να σκοτώσει στην Ιαλυσό της Ρόδου την 36χρονη σύζυγό του, επειδή αυτή «του ζήτησε να χωρίσουν».

Οπως έγινε γνωστό, ο 47χρονος απολογούμενος ισχυρίστηκε πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία έχει σταματήσει και πως εξαιτίας αυτού έγινε και απόπειρα δολοφονίας της συζύγου του.

Ο ίδιος δήλωσε «μετανιωμένος», ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε πως «δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός πως η 36χρονη θα τον εγκατέλειπε και θα του έπαιρνε τα παιδιά».

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 47χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στην Αστυνομία οι γείτονες, στο σπίτι ξέσπασε άγριος καυγάς λίγο πριν τις 12 το βράδυ μεταξύ του ανδρόγυνου.

Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, όταν ο 47χρονος έβγαλε στιλέτο και άρχισε να την απειλεί. Οι φωνές της, τον έκαναν να σταματήσει προσωρινά και να φύγει με τη μοτοσικλέτα του, όπως επέστρεψε ξανά λίγη ώρα αργότερα.

Η 36χρονη άρχισε και πάλι να καλεί σε βοήθεια όταν ο σύζυγός της άρχισε να την τραυματίζει με το στιλέτο που κρατούσε, στο λαιμό, την κοιλιά και τα χέρια.

Οι γείτονες ειδοποίησαν ξανά την Αστυνομία και στο σημείο έφθασε η ομάδα της ΟΠΚΕ όπου μέσα σε ελάχιστα λεπτά τον ακινητοποίησε και του πέρασε χειροπέδες.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άντρας μαχαίρωσε την σύζυγό του όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, ενώ ο ίδιος φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για όμοια αδικήματα.

Η 36χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου έγινε συρραφή των τραυμάτων της και αποχώρησε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...