Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' και ο εγγονός της, πρίγκιπας Χάρι, τον Απρίλιο του 2019 | Steve Parsons/Pool via REUTERS/File Photo
Επικαιρότητα

Ο Χάρι ξανασυνάντησε την Ελισάβετ – «Θα είσαι πάντα ευπρόσδεκτος»

Η βασίλισσα και ο εγγονός της είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να τα πουν από κοντά, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του πρίγκιπα και της συζύγου του να αποσυρθούν από τα καθήκοντά τους
Protagon Team

Από τη στιγμή της αιφνιδιαστικής απόφασης να αποσυρθούν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, από τις υποχρεώσεις της βασιλικής οικογένειας, μέχρι τις διαβουλεύσεις που καθόρισαν τους νέους ρόλους τους, η σχέση της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ με τον εγγονό της ήταν τους τελευταίους μήνες ταραχώδης.

Την Κυριακή είχαν πάντως την ευκαιρία να τα πουν ξανά κατ’ ιδίαν. Η βασίλισσα κάλεσε σε γεύμα τον εγγονό της, ώστε να υπάρξει καλό κλίμα μέσα στη νέα πραγματικότητα που έφερε το Megxit.

Η Sun έγραψε ότι η συνάντηση έγινε στο παλάτι του Ουίνδσορ και κράτησε τέσσερις ώρες.

Ανθρωπος από το περιβάλλον της βασίλισσας μετέφερε ότι η Ελισάβετ είπε στον εγγονό της στο τέλος «σε αγαπάμε, θα είσαι πάντα ευπρόσδεκτος και οι αγκαλιές μας θα είναι πάντα ανοιχτές για σένα και την οικογένειά σου». Αρα, τα πράγματα μάλλον πήγαν καλά.

Η ίδια πηγή ανέφερε ακόμη ότι η βασίλισσα είπε στον Χάρι πως αν θελήσουν εκείνος και η Μέγκαν Μαρκλ να επιστρέψουν, μπορούν να διεκδικήσουν ξανά τα βασιλικά τους αξιώματα.

Ρώτησε ακόμη για τα σχέδια του ζευγαριού και φάνηκε στενοχωρημένη για το ότι δεν θα μπορεί να βλέπει συχνά τον δισέγγονό της, Αρτσι.

Ο Χάρι και η Μέγκαν σκοπεύουν να κάνουν βάση τους τον Καναδά. Δεν λείπουν τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν, όπως αυτό με τη φύλαξή τους, καθώς οι Βρετανοί δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να καταβάλλουν φόρο για τα έξοδα του ζεύγους.

Αλλά δεν λείπουν και όσοι πιστεύουν ότι, αργά η γρήγορα, τουλάχιστον ο Χάρι θα επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα.