Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στο στούντιο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ANT1 | ΑΝΤ1/WebTV/CreativeProtagon
Επικαιρότητα

Ο Τζανακόπουλος καλύπτει Γιαννούλη: Τι θα λέγαμε αν έψηναν κρέατα στην περιφορά του Επιταφίου;

Ο πρώην υπουργός δεν έμεινε μόνο στην πολιτική κάλυψη προς τον συνάδελφό του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προέβη και σε έναν παραλληλισμό θρησκευτικού περιεχομένου για να στηρίξει τη δήλωση περί «χοιρινής πρόκλησης» και να εξηγήσει τα ελατήριά της
Protagon Team

Πλήρη κάλυψη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, για τη δήλωσή του περί «ποινικώς κολάσιμης κτηνωδίας» σε βάρος των μεταναστών με το ψήσιμο χοιρινού πέριξ των δομών φιλοξενίας, προσέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε δηλώσεις του την Τετάρτη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Δεν χωρούν εξυπνάδες σε μία ενέργεια που είναι ρατσιστική και οριακά μισανθρωπική», σχολίασε αποδοκιμάζοντας έτσι τους «εμπνευστές» του επίμαχου μπάρμπεκιου έξω από το Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στα Διαβατά, ενώ δεν παρέλειψε να επικρίνει προσωπικά τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκη για την αντίδρασή του.

Ο πρώην υπουργός όμως δεν έμεινε μόνο στην πολιτική κάλυψη προς τον συνάδελφό του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προέβη και σε έναν παραλληλισμό θρησκευτικού περιεχομένου για να στηρίξει τη δήλωση Γιαννούλη και να εξηγήσει τα ελατήριά της.

«Πώς θα φαινόταν σε έναν ορθόδοξο Έλληνα να υπάρχουν την ώρα της περιφοράς του Επιταφίου ψησταριές με κρέατα και κοτόπουλα;» διερωτήθηκε ο κ. Τζανακόπουλος σε μία εξόχως ατυχή αντιστοίχιση που ήρθε να προστεθεί στη ρητορική υπερβολή του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του κόμματός του.