Επικαιρότητα

Ο Μητσοτάκης στο πλευρό του Κυμπουρόπουλου μετά την επίθεση Πολάκη

«Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Εκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας», ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΝΔ στο νέο φάουλ του αν. υπουργού Υγείας
Protagon Team

Την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε η ανοίκεια επίθεση που δέχτηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος (εδώ).

Με το γνωστό του ύφος και αγνοώντας τον απίστευτο αγώνα που δίνει καθημερινά ο κ. Κυμπουρόπουλος, χαρίζοντας παράλληλα ελπίδα στους συνανθρώπους μας, ο κ. Πολάκης εγκάλεσε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ επειδή έκανε χρήση του νόμου και διορίστηκε στο ΕΣΥ ως ΑΜΕΑ.

Ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να στηρίξει τον κ. Κυμπουρόπουλο απέναντι σε αυτήν τη νέα διαδικτυακή επίθεση του αν. υπουργού Υγείας αλλά δεν ξέχασε να ψέξει και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος φαίνεται να μην ενοχλείται από τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη –τουναντίον έχει υιοθετήσει το ύφος και το δόγμα Πολάκη σε πολλές συνεντεύξεις του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για αθλιότητα, έκανε λόγο για «φαύλο Πολάκη» και για ντροπή του κ. Τσίπρα που τον κρατάει ακόμα στην κυβέρνησή του.